Może.. nie wiem. Biorę 3 razy dziennie już od ponad miesiąca. Duphaston niby nie ma niby w skutkach ubocznych biegunki.
A może od leżenia ale bardziej myślałam że zaparcia od leżenia.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Może.. nie wiem. Biorę 3 razy dziennie już od ponad miesiąca. Duphaston niby nie ma niby w skutkach ubocznych biegunki.
Albo zjadłaś coś nie tak? Jak brzusio nie boli, to się nie przejmuj, pewnie samo przejdzie
Dziewczyny ja od wczoraj jakieś mam luźne i częste wypróżnienia i już schizuje 28 tydzień... oprócz tego nic mi nie dolega.
Ja też dziś mam biegunkę i też lekko schizuję, bo mi się przypomniał brudny banan sprzed tygodnia. Ja pierniczę, niech mi ktoś zablokuje mózg.Dziewczyny ja od wczoraj jakieś mam luźne i częste wypróżnienia i już schizuje 28 tydzień... oprócz tego nic mi nie dolega.
My tu w Kraku nie mamy odkurzacza takiego z rurą, więc pewnie, jak już będziemy wracać do Wawy za jakieś 2 miesiące, to kupię taki Katarek. A na razie liczę, że może ta Frida da radę. O tym Windi do dupki słyszałam cuda jakieś normalnie!
Ja też dziś mam biegunkę i też lekko schizuję, bo mi się przypomniał brudny banan sprzed tygodnia. Ja pierniczę, niech mi ktoś zablokuje mózg.