A po nospie nie przechodzi ani trochę?
Nie biorę w ogóle Nospy...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A po nospie nie przechodzi ani trochę?
Tak miała 13mm, później 10 i pierwszy szew. Po 1.5 tygodnia spełzł i szyjka zgladzila się, rozwarcie 3cm i pęcherz plodowy w ujściu. Założyli mi szew w trybie ratunkowym w 21tc. Udało mi się dolezec do 34+4. Mały urodził się zdrowy, po 7 dniach pobytu w szpitalu wypuścili nas do domu. Teraz przechodzę męki karmienia, mały tak mi pogryzl sutki, że życzę przy karmieniu@izaiv1985 czyli okazało się, że w Twoim przypadku jest krótsza i miala 13 mm ?
Stosuj wodę morska, jak zapuscisz to połóż je na brzuszku, żeby wydzielina mogła swobodnie wyplynac, później możesz odciągnąć ja, polecam aplikator do miśka. Bardzo dobrze na katar u niemowlaków działa zapuszczanie mleka mamy po parę kropelekDziewczyny wy już trochę doświadczone więc pytam, bliźniaczki mają katar a wiadomo nie wysmarkaja tego tylko to im głęboko zalega, nie mogą spać i płaczą, nie wiem już co zrobic może macie jakieś sposoby?
Tak miała 13mm, później 10 i pierwszy szew. Po 1.5 tygodnia spełzł i szyjka zgladzila się, rozwarcie 3cm i pęcherz plodowy w ujściu. Założyli mi szew w trybie ratunkowym w 21tc. Udało mi się dolezec do 34+4. Mały urodził się zdrowy, po 7 dniach pobytu w szpitalu wypuścili nas do domu. Teraz przechodzę męki karmienia, mały tak mi pogryzl sutki, że życzę przy karmieniu
@Latina co w ciąży szkodzi a co nie to temat rzeka... Kamica chyba sama w sobie nie jest niebezpieczna dla dziecka, ale napad kolki może doprowadzić do poronienia/przedwczesnego porodu. Jeden lekarz położy do szpitala, drugi każe tylko więcej pić. Chyba same musimy wyrobić w sobie szósty zmysł i wiedzieć, jak groźny jest nasz stan
@luigi89 z tym problemu nie mam, bardziej z drugą stroną xD
@Latina co w ciąży szkodzi a co nie to temat rzeka... Kamica chyba sama w sobie nie jest niebezpieczna dla dziecka, ale napad kolki może doprowadzić do poronienia/przedwczesnego porodu. Jeden lekarz położy do szpitala, drugi każe tylko więcej pić. Chyba same musimy wyrobić w sobie szósty zmysł i wiedzieć, jak groźny jest nasz stan
@luigi89 z tym problemu nie mam, bardziej z drugą stroną xD
Mąż zagląda mi przez ramię i załamał się, że następna wymyśla sobie pasożyta, mojemu tasiemcowi nadał nawet imię xD Już nawet nie pamiętam skąd mi się wziął, to było jakoś w połowie ciąży...@Ika88 ja to już sobie pasożyta wymyślam. Myślę że jakiś robak bardziej mi zaszkodzi niż maleństwu ale węgiel jak narazie pomógł ja bardziej bekam niż druga strona a tym bardziej dzisiaj bo się wyczyściłam ;p
Mąż zagląda mi przez ramię i załamał się, że następna wymyśla sobie pasożyta, mojemu tasiemcowi nadał nawet imię xD Już nawet nie pamiętam skąd mi się wziął, to było jakoś w połowie ciąży...