reklama
Ustny za slaby. Do odkurzacza super.
My tez mamy katarek do odkurzacza
A prxy problemach z odgazowaniem polecam krateter Windi do dupki, u nas juz po drugim dniu zdecydowanie lepiej
Magdalenams
Fanka BB :)
Kup aspirator do noska. Albo z canpola z gumową końcówką gdzie gile wyciągają ustami albo katarek z plastikową końcówką gdzie gile ciągnie odkurzacz z regulacją sily ssania. Najpierw zwilzasz lekko nos sola fizjologiczna a potem wysysasz. U mnie na poczatek sprawdził się ten z canpola.Dziewczyny wy już trochę doświadczone więc pytam, bliźniaczki mają katar a wiadomo nie wysmarkaja tego tylko to im głęboko zalega, nie mogą spać i płaczą, nie wiem już co zrobic może macie jakieś sposoby?
Magdalenams
Fanka BB :)
To może za słabo ciagniesz więc lepiej kup katarek. Przyda się na później w razie czego. I może układaj je wyżej żeby katar nie dusil w gardle.Mam taki aspirator co się ciągnie ale zaraz mi po tym zwymiotowala nosem wszystko [emoji25]
Dziewczyny wy już trochę doświadczone więc pytam, bliźniaczki mają katar a wiadomo nie wysmarkaja tego tylko to im głęboko zalega, nie mogą spać i płaczą, nie wiem już co zrobic może macie jakieś sposoby?
Pewnie sporo przyszłych i obecnych rodziców boi się Katarka używac ale nam położna mówiła że śmiało można nawet dla noworodka bo fajnie odciąga.
PatiaS
Aktywna w BB
Może od magnezu? Ja tak mam odkąd biore magnez :/Dziewczyny ja od wczoraj jakieś mam luźne i częste wypróżnienia i już schizuje 28 tydzień... oprócz tego nic mi nie dolega.
reklama
Może od magnezu? Ja tak mam odkąd biore magnez :/
Może.. nie wiem. Biorę 3 razy dziennie już od ponad miesiąca. Duphaston niby nie ma niby w skutkach ubocznych biegunki.
Podziel się: