Naysan
Fanka BB :)
całą baterię, ale w tej chwili rozchodzi się o salbutamol, to jest odpowiednik dawnego fenoteroluA jakie leki teraz bierzesz?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
całą baterię, ale w tej chwili rozchodzi się o salbutamol, to jest odpowiednik dawnego fenoteroluA jakie leki teraz bierzesz?
Isoptin jest w tab dostępny w PL? Myślałam, że nie. A 8 lat temu z synem właśnie brałam.A jakie leki brałaś? Bo z tego, co mi się wydaje, to chyba nie miałaś takiej stricte tokolizy - ja mam salbutamol + isoptin, to trzeba odstawić maksymalnie w 34 tygodniu, bo przynajmniej salbutamol powoduje atonię. Przy zakładanym porodzie naturalnym można wydłużyć do 37 tygodnia, ale u mnie planowana cesarka, więc min. miesiąc przed przyjęciem do szpitala juz tego nie wolno brać.
Jest normalnie dostępny i tani w dodatku na całe szczęścieIsoptin jest w tab dostępny w PL? Myślałam, że nie. A 8 lat temu z synem właśnie brałam.
Mi z B na DA dużo Wam urosły piersi okołoporodowo? Bo ja bym tez kupiła jakiś biustonosz do karmienia, ale boję się, że potem rozmiar nie spasuje.
Śliczna jest ta czarna wersja
Link do: Mama Daily Black miękki biustonosz do karmienia Momtobe czarny
Jak masz jakiekolwiek pampersy to sie wstrzymaj do momentu pojawienia się dzidziusia. Zobaczysz ile wazy i dokupisz odpowiedni rozmiar. Rozne firmy maja rizna rozmiarowke to napewno dibierzesz odpowiednie. U mnie w szpitalu dawali w rozmiarze 2 i ja takich uzywam, młody ma 2 tygodnie., Wazy koło 4 kg.Dziewczyny mam pytanie odnośnie pampersów bo kompletnie nie pamiętam- rozmiar 1 czy 2? Mam małą paczkę tych 1 newborn i większą ilość tych 2. Teraz myślę, że te będą za duże... sama już nie wiem
Moja gin chce mi odstawić luteinę w 35-36tc, trochę się tego boję Nawet jeśli miałaby być tylko placebo, to czuję się z nią bezpieczniej...Ja isoptinu nie uzywalam ale ogolnie duphaston i luteine do samego konca. Isoptin jest lekiem ogolnie dostępnym moja babcia go bierze na codzien. Fenetrol wycofali i cordafen ( chyba tak sie to pisze). To moze
Co do rozmiarow pieluch moj syn nadal tonie w rozm 1. Wiec poczekaj na dzidziusia zobaczysz.