Tak coś jak miesiączkowe. Także spokojnie. Na początku upławów nie miałam, dopiero właśnie po tygodniu się pojawiły. Upławy wodniste.
reklama
Z upławami to mam o tyle problem, że przez globulki, które wyciekają praktycznie bez przerwy (a jak już mniej to czas na kolejną), więc rozpoznanie czy coś niepokojącego się dzieje jest niemożliwe...Tak coś jak miesiączkowe. Także spokojnie. Na początku upławów nie miałam, dopiero właśnie po tygodniu się pojawiły. Upławy wodniste.
Ja mam dylemat we wtorek miałam rozwarcie 4cm i lekarz zaproponowal mi masaz szyjki i powiedział, ze bym urodzila, wystraszyłam sie i odmowilam. Ale mysle czy jutro zadzwonic i zgodzic się na rozkrecenie mojej szyjki. We wtorek maz będzie miec usuwane zeby chirurgicznie i to na dodatek 120km od naszego miasta i boje sie, ze przyjdzie mi rodzic a jego akurat nie bedzie.
Z upławami to mam o tyle problem, że przez globulki, które wyciekają praktycznie bez przerwy (a jak już mniej to czas na kolejną), więc rozpoznanie czy coś niepokojącego się dzieje jest niemożliwe...
Też ciągle coś tam plami od początku ciąży ale nie jest ani brązowe ani krwiste więc to najważniejsze.
Paula_12345
Fanka BB :)
Mieta jest ok w każdej ilości, ale pokrzywa podobno tylko raz dziennie. Tak gdzieś wyczytałamA wiec robie w dzbanku z cytryną i popijam caly dzien !
A czy na miete i pokrzywe jest limit ? Ktos kojarzy?
@BaskaW trzymaj się jutro, powodzenia! Odezwij się jak już się ogarniesz i będziesz miała siłę i chwilę czasu trzymam kciuki żeby wszystko gładko poszło
Brązowe miałam 3 dni po założeniu kółka, ale tym miałam się nie przejmować dopóki nie będzie to świeża krew w dużej ilości. Niepotrzebnie naczytałam się, że od razu można z nim góry przenosić xDTeż ciągle coś tam plami od początku ciąży ale nie jest ani brązowe ani krwiste więc to najważniejsze.
@Kleo83 a to który tydzień?
Katiuszka81
Fanka BB :)
Trudno doradzać ale chce Cię uprzedzić,że ten masaż jest mega bolesny.Miałam dwa razy robiony przy pierwszym porodzie i myślałam,że zakopie lekarzowi.Ja mam dylemat we wtorek miałam rozwarcie 4cm i lekarz zaproponowal mi masaz szyjki i powiedział, ze bym urodzila, wystraszyłam sie i odmowilam. Ale mysle czy jutro zadzwonic i zgodzic się na rozkrecenie mojej szyjki. We wtorek maz będzie miec usuwane zeby chirurgicznie i to na dodatek 120km od naszego miasta i boje sie, ze przyjdzie mi rodzic a jego akurat nie bedzie.
reklama
I jak szybko nastapil poród po masażu?Trudno doradzać ale chce Cię uprzedzić,że ten masaż jest mega bolesny.Miałam dwa razy robiony przy pierwszym porodzie i myślałam,że zakopie lekarzowi.
Podziel się: