reklama
Ewellina
Fanka BB :)
Mitaginka podałabyś jakie masz wartości hematokrytu i hemoglobiny? Bo ja hematokryt mam 31,71 % , hemoglobinę 10,6 a lekarz nic mi nawet nie powiedział na te wyniki.. trochę się martwię..
To super wieści, ze możesz wyjść w końcu z wyrka!! Nawet chwila jest wybawieniem po takim długim leżeniu i od razu się człowiek lepiej czuje.
Ja wczoraj byłam na zakupach takich powiedzmy z serii ostatnich - kupiłam pampersy, chusteczki, mleko, płyn do kąpieli. A wieczorem mnie tak kilka razy brzuch zakuł , że szok. Do tego stawiał się co chwilę. Ciekawe co mi lekarz powie na jutrzejszej wizycie..
dobrze, ze mam ją z rana, bo na 9.15 .. przynajmniej nie będę czekać w niepewności.
Jup dobrze, że Ci pobrali krew tak jak się należy.. a tamta baba całe szczęście, że nie mogła, bo ten glukometr sobie może wsadzić gdzieś. Co do kopania - ja sobie nie przypominam, żeby mały po tym szalał. Było mi słabo po tym kłuciu, miałam całe łapy fioletowe bo żył znaleźć nie mogli. Ręce mnie bolały i nawet uwagi nie zwróciłam na to czy mały był bardziej aktywny.
To super wieści, ze możesz wyjść w końcu z wyrka!! Nawet chwila jest wybawieniem po takim długim leżeniu i od razu się człowiek lepiej czuje.
Ja wczoraj byłam na zakupach takich powiedzmy z serii ostatnich - kupiłam pampersy, chusteczki, mleko, płyn do kąpieli. A wieczorem mnie tak kilka razy brzuch zakuł , że szok. Do tego stawiał się co chwilę. Ciekawe co mi lekarz powie na jutrzejszej wizycie..

Jup dobrze, że Ci pobrali krew tak jak się należy.. a tamta baba całe szczęście, że nie mogła, bo ten glukometr sobie może wsadzić gdzieś. Co do kopania - ja sobie nie przypominam, żeby mały po tym szalał. Było mi słabo po tym kłuciu, miałam całe łapy fioletowe bo żył znaleźć nie mogli. Ręce mnie bolały i nawet uwagi nie zwróciłam na to czy mały był bardziej aktywny.
Ostatnia edycja:
A anemia powoduje rowniez przedwczesne porody. Trzeba tego pilnowac. U mnie hct 32.9, a hemoglobina 12.1. Cala ciaze walcze z tymi wynikami, bo od poczatku anemia. Na dodatek nie moge brac zelaza, wiec zostaja tylko soczki z buraka
dziewczyny jaka mialam noc
spalam az godzine po tym jak nie wytrzymalam i wzielam relanium, a tak to przewracalam sie z boku na bok. Skurcze mialam co chwile i to nie takie napiecia brzuszka tylko bolesne az mnie przyduszalo
czekalam tylko do rana zeby jechac do szpitala. W miedzy czasie wzielam mega dawke lekow i przeszlo nad ranem. Musze sie psychicznie nastawic, ze czeka mnie lezenie w szpitalu
gdyby to jeszcze bylo w moim miescie to pol biedy, bo czesciej ktos by mnie odwiedzal, ale tutaj nie ma sensu. Zebym chociaz do wtorku do wizyty wytrzymala..
dziewczyny jaka mialam noc
melomanka
Mi gin żelazo wprowadził jak miałam hemoglobinę 11,6. Także Ewellina zapytaj przy okazji. Jak tam Wasze brzuszki? Twardnieją? Mi głównie w nocy, w dzień:/ ogólnie jest dobrze jak za dużo nie chodzę. Ciekawe czemu w nocy jest najgorzej :/
MarTha, współczuję nocy. Najgorsze, że noc wszystko jeszcze wyolbrzymia.
Melomanka, mi dzisiaj stawia się co chwilę i pobolewa, a to dlatego że miałam trzecią noc pod rząd sen. Masakra. Normalnie jakbym jakaś nimfomanka była, szkoda tylko że akurat jak nie możemy. Ciekawe jaki hormon odpowiada za wzrost libido w ciąży, chętnie będę go suplementowac po połogu ;-)
Melomanka, mi dzisiaj stawia się co chwilę i pobolewa, a to dlatego że miałam trzecią noc pod rząd sen. Masakra. Normalnie jakbym jakaś nimfomanka była, szkoda tylko że akurat jak nie możemy. Ciekawe jaki hormon odpowiada za wzrost libido w ciąży, chętnie będę go suplementowac po połogu ;-)
jup
U mnie brzuch wariuje popołudniami.
Ja nie mam często takich krotkich skurczy.
Raczej długotrwałe napięcie i uczucie takiego ciążenia, ze az jakby wypadanie. ...brrr
MarTha ja bardzo malo śpię ,tej nocy mega wzdecie ...
Tez myśle o tym szpitalu,ze bede daleko,a wtedy np. kto mi poda te 2,5 litra ciepłej wody...
Melisa dostarczona, tylko musiałbym sobie teraz sama zaparzyc,a juz mam dość chodzenia,niby pielęgniarka w domu była ale chodzilam duzo rano.
Mitaginka- biedna jestes z tymi snami :-( a raczej ich skutkami.
Ja bardzo bardzo tęsknię za tymi sprawami, ale często marze na jawie,jakos snów nie mam.
Widzę, ze wszytkie macie hemoglobine w innych jednostkach,niz ja.
Ja nie mam często takich krotkich skurczy.
Raczej długotrwałe napięcie i uczucie takiego ciążenia, ze az jakby wypadanie. ...brrr
MarTha ja bardzo malo śpię ,tej nocy mega wzdecie ...
Tez myśle o tym szpitalu,ze bede daleko,a wtedy np. kto mi poda te 2,5 litra ciepłej wody...
Melisa dostarczona, tylko musiałbym sobie teraz sama zaparzyc,a juz mam dość chodzenia,niby pielęgniarka w domu była ale chodzilam duzo rano.
Mitaginka- biedna jestes z tymi snami :-( a raczej ich skutkami.
Ja bardzo bardzo tęsknię za tymi sprawami, ale często marze na jawie,jakos snów nie mam.
Widzę, ze wszytkie macie hemoglobine w innych jednostkach,niz ja.
reklama
Podziel się: