reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

u mnie standardowo z jedzeniem masakra, nawet już kupiłam takie Nutridrinki w aptece, 300 kcal w 125 gramach, żeby cokolwiek przybrać na wadze, ale okazuje się, ze nawet po tym mnie brzuch boli i mam niestrawność, więc już sama nie wiem

reklama
u mnie standardowo z jedzeniem masakra, nawet już kupiłam takie Nutridrinki w aptece, 300 kcal w 125 gramach, żeby cokolwiek przybrać na wadze, ale okazuje się, ze nawet po tym mnie brzuch boli i mam niestrawność, więc już sama nie wiem
Też miałam straszne wzdecia w 19 tc masakra byly!! Polecam przed kazdym posiłkiem espumisan easy i jeden przed snem

Też miałam straszne wzdecia w 19 tc masakra byly!! Polecam przed kazdym posiłkiem espumisan easy i jeden przed snem
Dzięki, pewnie spróbuję. Choc u mnie różnie bywa, czasem cały dzien nie mogę nic zjeść, bo mnie brzuch boli i czuję się, jakbym dopiero co zjadła, ale wzdęcia nie ma. Nie ogarniam tego już, ale espumisanu jeszcze nie brałam, to nie zaszkodzi spróbować :)

Hej, dziewczyny byłam dziś u nowego lekarza, zmieniłam poprzednia. Z mała wszystko okej, 26+3tc i waga 995g. Lekarz nie jest zadowolony z założenia szwu, jest trochę nisko założony i będzie się konsultował czy nie założyć jeszcze jednego ale wyżej żeby było ciaśniej, okazało się ze mam jeszcze jakaś infekcje grzybicza.. kolejna wizyta za tydzień

To dobrze ze zmienilas lekarza. Juz ladny tydzien u Ciebie. Mam nadzieje ze teraz bedzecie w dobrych rekach. Moze lepiej passer zalozyc wyzej niz drugi szew ale z drugiej strony to lekarz wie najlepiej ale zawsze mozesz zasugerowac. Trzymam kciuki za Was. A na grzybka cos dostalas?

Nie
U mnie od nowa uczucie jak by mi głowa z krocza wychodziła :( to już będzie mi towarzyszyć do końca ciąży?...
@Latina jak po wizycie??
ok 30 tygodnia moze byc juz lepiej jak dziecko ulozy sie glowka w dol a nie stopami. I bedzie juz wyzej brzuch. Wtedy bedzie doskwierac problem z zebrami i oddychaniem ale w dole nie bedzie takiego napierania.

Tak dostałam tabletki, jestem teraz spokojniejsza, zobaczę czy będziemy zakładać jeszcze jeden szew czy może właśnie passer. Ogolnie szew trzyma

Hej, dziewczyny byłam dziś u nowego lekarza, zmieniłam poprzednia. Z mała wszystko okej, 26+3tc i waga 995g. Lekarz nie jest zadowolony z założenia szwu, jest trochę nisko założony i będzie się konsultował czy nie założyć jeszcze jednego ale wyżej żeby było ciaśniej, okazało się ze mam jeszcze jakaś infekcje grzybicza.. kolejna wizyta za tydzień
Bardzo ładna waga córeczki. Mój znacznie mniejszy, w poniedziałek na wizycie było zaledwie 930g, a to 27+1.

reklama
Do góry