Dziękujemy :*ashisohi zadzwon do urzędu zanim pojedziesz i dowiedz sie jak to wyglada. Wydaje mi sie skoro ojciec bez problemu nadaje swoje nazwisko to i matka tez powinna.
Ciesze sie, ze coreczki są silne. Też wczoraj o Was myslalam. Mam nadzieje, ze obejdzie sie bez operacji i pomalutku dzieci własnym organizmem zwalcza wszystkie ustrojstwa, ktore chca im dokuczyc. Trzymajcie sie dzielnie:-*
reklama
Gabriela i AlicjaPochwal sięj ak coreczki maja na imie?
BaskaW
Fanka BB :)
Pięknie trzymamy kciuki za Was. Musi byc dobrze. Male kochane Maluszki. Nawet nie potrafię sobie wyobrazic jakie to szczęście miec blizniaki calusyGabriela i Alicja
No maluszki, jeszcze muszę trochę na nie poczekać aż będą ze mną, oby szybkoPięknie trzymamy kciuki za Was. Musi byc dobrze. Male kochane Maluszki. Nawet nie potrafię sobie wyobrazic jakie to szczęście miec blizniaki calusy
Wiewióreczka87
Gabrysia i Ala...pięknie! Wydaje mi się, że gdyby coś złego miało się dziać - np.te wylewy, to już by się działo. U znajomej tak było, że od razu. Na szczęście mimo wylewów maluszek jest w domu i jest w porządku. Dużo sił Kochana :*
Naysan
@ashisohi nazwisko zależy tylko i wyłącznie od Twojej umowy z partnerem, urząd nie ma prawa nadać nazwiska ojca, bo Twoje i jego są równoprawne. Więc z samym urzędem kłopotów nie będzie.
Jak robili im usg i nic nie powiedzieli, to powinno być dobrze, przecież to od razu widać, nie czeka się na wyniki. Dawaj znać, jak sobie radzicie i co z małymi.
@Wiewióreczka87 ja mam dokładnie odwrotnie, na plecach nie mogę leżeć. A od wczoraj, macica cały czas postawiona - taka wypukła kopułka, twarda jak nie wiem co. Ale wiedziałam, że tak będzie, bo 4h byłam na nogach, z czego 2,5h siedziałam w poczekalni do lekarza. Siedzenie masakruje moją macicę.
Jak robili im usg i nic nie powiedzieli, to powinno być dobrze, przecież to od razu widać, nie czeka się na wyniki. Dawaj znać, jak sobie radzicie i co z małymi.
@Wiewióreczka87 ja mam dokładnie odwrotnie, na plecach nie mogę leżeć. A od wczoraj, macica cały czas postawiona - taka wypukła kopułka, twarda jak nie wiem co. Ale wiedziałam, że tak będzie, bo 4h byłam na nogach, z czego 2,5h siedziałam w poczekalni do lekarza. Siedzenie masakruje moją macicę.
reklama
Jeśli mogłabym prosić to dziękuję@ashisohi moja Mama jest koerownikiem USC jak chcesz moge zapytav jak najlepeij to zrobic.
Podziel się: