reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

ashisohi zadzwon do urzędu zanim pojedziesz i dowiedz sie jak to wyglada. Wydaje mi sie skoro ojciec bez problemu nadaje swoje nazwisko to i matka tez powinna.
Ciesze sie, ze coreczki są silne. Też wczoraj o Was myslalam. Mam nadzieje, ze obejdzie sie bez operacji i pomalutku dzieci własnym organizmem zwalcza wszystkie ustrojstwa, ktore chca im dokuczyc. Trzymajcie sie dzielnie:-*
Dziękujemy :*

reklama
Jak coreczki beda nabieraly sil, beda rosly bedziesz miec radosc z kazdej dobrej wiadomosci to i Tobie serce bedzie roslo i ten czas rozłąki bedzie dla Was lżejszy. Bardzo Wam kibicuję:-*

Gabrysia i Ala...pięknie! Wydaje mi się, że gdyby coś złego miało się dziać - np.te wylewy, to już by się działo. U znajomej tak było, że od razu. Na szczęście mimo wylewów maluszek jest w domu i jest w porządku. Dużo sił Kochana :*

@ashisohi nazwisko zależy tylko i wyłącznie od Twojej umowy z partnerem, urząd nie ma prawa nadać nazwiska ojca, bo Twoje i jego są równoprawne. Więc z samym urzędem kłopotów nie będzie.
Jak robili im usg i nic nie powiedzieli, to powinno być dobrze, przecież to od razu widać, nie czeka się na wyniki. Dawaj znać, jak sobie radzicie i co z małymi.

@Wiewióreczka87 ja mam dokładnie odwrotnie, na plecach nie mogę leżeć. A od wczoraj, macica cały czas postawiona - taka wypukła kopułka, twarda jak nie wiem co. Ale wiedziałam, że tak będzie, bo 4h byłam na nogach, z czego 2,5h siedziałam w poczekalni do lekarza. Siedzenie masakruje moją macicę.

Dziękuję wszystkim za wsparcie :* Właśnie on chce nadać swoje nazwisko a ja tego nie chce, nie jesteśmy razem i teraz nie wiedziałam czy będzie z tym jakiś problem

reklama
Do góry