reklama
BaskaW
Fanka BB :)
Oj dziewczyny czy Wy tez tak drzemacie w dzien. Kurde dopiero sie obudzilam spalam praktycznie 3 godziny..
Co do poloznej to u mnie w 1 ciazy sglaszal ośrodek zdrowia. Byla 1 raz przed ciaza. Pozniej po ciazy byla parę razy ale szybko zauważyła ze sobie radzimy i przestała przychodzic. W 2 ciazy byla po stracie synka..tez spr blizne na brzuchu po cc pogadala i poszla byla tylko raz. Teraz jakos cisza z osrodka. Jeszcze sie nie odzywali.
Co do poloznej to u mnie w 1 ciazy sglaszal ośrodek zdrowia. Byla 1 raz przed ciaza. Pozniej po ciazy byla parę razy ale szybko zauważyła ze sobie radzimy i przestała przychodzic. W 2 ciazy byla po stracie synka..tez spr blizne na brzuchu po cc pogadala i poszla byla tylko raz. Teraz jakos cisza z osrodka. Jeszcze sie nie odzywali.
Wiewióreczka87
Narazie ciężko cokolwiek powiedzieć wszystko okaże się na dniach, ale zapowiada się ciężko.. Ledwo chodzę nadal, ale muszę się ruszać bo zanosze im to co uda mi się odciągnąć, poza tym no lekko załamana jestem tą sytuacją mam nadzieję że chociaż jutro wyjdę i będę mogła dojeżdżać do dzieci bo w tym szpitalu to się nic nie da I jeszcze leze i widzę same szczęśliwe matki z dziećmi przy sobie@ashisohi jak Maluszki?
I jak Ty się czujesz?
Wiewióreczka87
Współczuję Ci bardzo, to strasznie trudne...
Twoje Maleństwa trochę się tam należą...ale dostały całkiem sporo punktów i sprzęt jest teraz taki, że mam wielką nadzieję, że wyjdą ze szpitala zdrowe i silne.
Twoje Maleństwa trochę się tam należą...ale dostały całkiem sporo punktów i sprzęt jest teraz taki, że mam wielką nadzieję, że wyjdą ze szpitala zdrowe i silne.
Lekarz nastawil mnie już na możliwe wylewy z powodu zakażenia.. powiedziała że to długa droga i trzeba czekać [emoji20]Współczuję Ci bardzo, to strasznie trudne...
Zzzzzz
3 maj się dzielnie dla swoich dziewczyn. Początek ciężki ale wierzę że za pare tygodni wszystko będzie w normie. Skąd te zakażenie skoro miałaś niskie crp?Lekarz nastawil mnie już na możliwe wylewy z powodu zakażenia.. powiedziała że to długa droga i trzeba czekać [emoji20]
Wiewióreczka87
Oczekujaca123
@Zzzzz dasz mi namiary na ta polozna ? I jak to dokladnie zalatwilas? Ja jeszcze nie teraz ale lezaca znajoma z Katowic szukaNiby przysługuje nam 12h przed porodem ale zobaczyłam program i nie zdecydowałam się na cały bo sa tam rzeczy które nie do końca mnie interesuja. Chyba mam z 6 albo 8 h nie pamiętam. Do 31 tc może przychodzić na godzinę w tygodniu a od 32tc na 2h w tygodniu. Ja zdecydowalam się na tematy takie jak kąpiel, przewijanie, poród, połóg i karmienie. Dowiedziałam się tez że przy porodzie musi się mieć już wybrana poradnie zdrowia dla dziecka i decyzję u którego z rodziców będzie ubezpieczone. W sumie fajnie bo położna przychodzi z lala i Ci pokazuje wszystko. W przyszłym tyg mam techniki karmienia piersią.
reklama
Powiem tak nie mam pojęcia, lekarz pytał się mnie czy miałam wcześniej jakieś zakażenia mówiłam że z 3 razy zapalenie pochwy które były leczone w szpitalu tak przez 5 dni mi dawali leki i tyle, crp zawsze miałam niskie ale dzieci mają zakażenie i prawdopodobnie też dlatego odeszły wody, są na antybiotyku od razu gdy tylko przyszły na świat
Podziel się: