reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

@olamakota spoko ja mam podobnie przed 50 a teraz 64 :p
@Zzzzzz kurcze to serio nawet mnie zaskoczyłaś, mi przy szyjce 25mm i skurczach i twardnieniu brzucha nikt nic nie zaproponował, to jest Twoja pierwsza ciąża? Dobrze, że przeczytałam to dopiero teraz bo normalnie byłabym już poschizowana ze strachu
@Ansza1 nogi w górze :)
@Oczekujaca123 trzymam kciuki

Kupiliśmy dziś wózek i fotelik do auta, uff głowa mnie rozbolała z ogromu wyboru :o ale postawiliśmy na wozek Espiro Next Manhattan i fotelik z bazą od maxi cosi mam nadzieje ze dobry wybór bo nie kosztowało to mało..
ale jestem wykończona całym dniem :( i czuje kłucie tak jakby w pochwie i jajnikach :(
Pochwal się fotką.
Każda ciąża jest inna, nie stresuj się :)

reklama
Ja bardzo ufam lekarzom, uwazam ich za ekspertów, tymbardziej, ze dbaja o nasze zdrowie. Ale czasami trzeba uwazac i warto pewne kwestie skonsultowac z innym specjalista. Najgorzej jak się trafi na ordynarnego buca, ktory nie potrafi ani pomoc ani z szacunkiem zajac sie pacjentem.

Pochwal się fotką.
Każda ciąża jest inna, nie stresuj się :)

Dopiero po 12 do odbioru :(
DD62B283-8F4F-46AE-A88A-6D1864B4F426-938-0000007C4D285144.jpeg

Ladne te Wasze wozeczki. Az zaczynam sie stresowac jak wyglada nasz zabytek sześcioletni po synku;-) Kiedyś mi sie podobał. Teraz jak naparze sie na te piekne pojazdy, to trochę mi szkida, ze nie musze wybierac nowego. Może ewentualnie kupimy nowa parasolkę jak uznamy, ze sie przyda, chociaz przy pierwszym dziecku nie mieliśmy.

Ladne te Wasze wozeczki. Az zaczynam sie stresowac jak wyglada nasz zabytek sześcioletni po synku;-) Kiedyś mi sie podobał. Teraz jak naparze sie na te piekne pojazdy, to trochę mi szkida, ze nie musze wybierac nowego. Może ewentualnie kupimy nowa parasolkę jak uznamy, ze sie przyda, chociaz przy pierwszym dziecku nie mieliśmy.

Ja podejrzewam, że najczesciej bedziemy korzystac tylko ze stelarza i fotelika samochodowego i to będzie nasz mini wózek :D
Chociaż mój M wybierał terenowy wózek na spacery i się napalił, że bedzie chodzic, no zobaczymy :d

Brzuch w przeciągu godziny stawił mi się 6 razy :/ chyba dzis przesadziłam :( i boli mnie inaczej niż zwykle :/

Audia polezysz i bedziesz dobrze sie czuć.
Straszne to jest, ze chcemy choc przez chwilę zażyć normalności, wybrac z radoscia cos dla naszych maluszków, a potem to odchorowujemy.

reklama
@Zzzzzz taki jak na zdjeciu :)
@Kleo83 leżę i nie pomaga, a no i o tej godzinie oczywiscie reflux, zgaga czy jak sie to zwie ale pewnie mam pospane długo :(
Dokładnie, chciałam miło spędzić dzień, a wytrzymałam do 15 potem się zaczęły bóle i mój dobry nastrój prysł :(

Do góry