reklama
@Audia20 podaj firmę i model wózka który wybrałaś, jeżeli możesz [emoji5]
Espiro, a model Next Manhattan kolor Alaska Grey :-) te ciemniejsze to eko skóra spodobało mi się to połączenie )
BaskaW
Fanka BB :)
Magdalenams
Też mam "wrażliwy" brzuch. Najlepiej chodzić w sukienkach no i bez rajstop bo uciskaja. Nawet ciążowe rzeczy pod koniec dnia już muszę ściągać bo mnie brzuch aż boli...Nasze brzuchy chyba maja juz taki urok, ze napinaja sie jak balon i twardnieja i moze konsekwencja tego sa skracajace szyjki?
Ciagle czuje parcie na pecherz, zalatwiam się chyba co 15 min.
Chodze tylko w koszuli nocnej, bo jezeli czuje cokolwiek na brzuchu to strasznie mi przeszkadza i powoduje dyskomfort. Nawet spodnie ciazowe sie nie sprawdzaja, strasznie mam wrażliwy brzuch.
Ciagniecie brzucha w zaawansowanej ciąży chyba tez nie powinno byc niepokojace, bo jak zgłaszałam to lekarzowi, to zignorował to.
BaskaW
Mnie to juz spodnie ciazowe nawet ciagna. Ten pas tak uciska. A co do bielizny to zakladam majtki i daje je bardzo nisko. I w domu chodze w sukienkach. Bo mnie kazdy inny ciuch wkurza. Dziewczyny ja to dzisiaj mam jakis kryzys mam takie wrazenie jakbym byla na koncowce. Czuje szyjke czuje szew. Ech
Naysan
Mam dokładnie tak samo jak Wy z tymi ciuchami ciążowymi. Kupiłam sobie 2 pary super spodni ciążowych i nie ma szans - nie jestem w stanie ich założyć. Noszę tylko na wizytę do lekarza, ale i tak wywijam ten cały pas na biodra, żeby mi nie dotykał brzucha, a po domu tylko w koszuli nocnej od rana do wieczora, już się przestałam przejmować i w tym stroju przyjmuję gości, otwieram ludziom drzwi.
Zzzzzz
@Audia20 super wybór
Ja juz mam łóżeczko klupś piccolo due baaardzo mi się podoba.
Nie mam problemu z ubiorem. Nosze ciągle legginsy ciążowe i luźne swetry. Majty babcine bawelniane rozmiar wieksze. Ja mam problem z dolem brzucha. Jak mi twardnieje to tylko dol. Dziecko jest mocno na dole. Mimo ze to prawie 31tc to ruchu czuje glownie pod pępkiem i i w ogolicach wzgórka...
Ja juz mam łóżeczko klupś piccolo due baaardzo mi się podoba.
Nie mam problemu z ubiorem. Nosze ciągle legginsy ciążowe i luźne swetry. Majty babcine bawelniane rozmiar wieksze. Ja mam problem z dolem brzucha. Jak mi twardnieje to tylko dol. Dziecko jest mocno na dole. Mimo ze to prawie 31tc to ruchu czuje glownie pod pępkiem i i w ogolicach wzgórka...
Zzzzzz
Z ta szkoła rodzenia to tak że:
Dzwoniłam do położnej, ktora prowadzi szkole rodzenia. Wzięła ode mnie dane i powiedziała że będzie się ze mna kontaktować położna w sprawie wizyt. Przysługuje 6 spotkań w ramach szkoły rodzenia na nfz za free.
Dzwoniłam do położnej, ktora prowadzi szkole rodzenia. Wzięła ode mnie dane i powiedziała że będzie się ze mna kontaktować położna w sprawie wizyt. Przysługuje 6 spotkań w ramach szkoły rodzenia na nfz za free.
reklama
Jak dzis Wasze samopoczucie? Brzuszki uspokojone?
Ja sie czuje jakby ktos przetracil mi plecy kolkiem, coś sie stało z naszym materacem i nie da się na nim spac. Przełożyliśmy go do gory nogami i trzeba zamowic nowy.
Moja uwage od brzucha odwróciły plecy;-) Takze brzych spoko a plecy blee;-)
Ja sie czuje jakby ktos przetracil mi plecy kolkiem, coś sie stało z naszym materacem i nie da się na nim spac. Przełożyliśmy go do gory nogami i trzeba zamowic nowy.
Moja uwage od brzucha odwróciły plecy;-) Takze brzych spoko a plecy blee;-)
Podziel się: