reklama
olamakota
Fanka BB :)
@izaiv1985 dobrze,że się odezwałaś, bardzo mocno trzymam za Ciebie kciuki
@Zzzzzz wspaniałe wieści i śliczne zdjęcie córeczki
@Zzzzzz wspaniałe wieści i śliczne zdjęcie córeczki
żadnych plamien nie miałam, ale przy zakładaniu luteiny czułam, że jestem w środku bardzo miękka i przy najmniejszym ruchu bardzo bolało mnie spojenie lonowe.@izaiv1985 Musi być dobrze, choc wiem ze jest ciężko. Najważniejsze że udało sie zalozyc szew drugi raz. A mialas jakies objawy tego że poprzedni Ci sie zsunal? Jakies plamienia itp?
Masz tam jeszcze wszystko rozdraznione, daj sobie czas, wygoi sie i będziesz czuc sie duzo lepiej. Straszne sa te wszystkie odczucia zanim organizm wroci do normalnosci, duzo stresu trzeba przejsc, duzo niewiadomych. Ale wszystko trzeba jakos wytrzymac.żadnych plamien nie miałam, ale przy zakładaniu luteiny czułam, że jestem w środku bardzo miękka i przy najmniejszym ruchu bardzo bolało mnie spojenie lonowe.
Super, niech pomału pokoik sie robi i Wam cieplo na serduszku:-) To sa właśnie rodzice!No to dziewczyny u mnie bedzie i mikolajkowy prezent jednak. Moi Rodzice pojechali kupić panele do pokoju Naszego synka i farby. Wiec na weekend kończymy pokoj. Jestem im wdzieczna bo wszedzie robimy takie same panele a one sa troche drogie a my tacy splukani przy tej Naszej kochanej ciazy
marzec.2019
Zaciekawiona BB
@izaiv1985 @Kleo83 U mnie jest tak że jak wstaje do wc to pobolewaja mnie tak jakby pachwiny dolne. Tak jakbym szpagat zrobila i miala zakwasy. Ciezko to opisac. Teraz juz coraz rzadziej ale po zabiegu pierwszy tydzien to w ogole pewnie sie nie czulam. W ogole wydawalo mi sie ze wyraznie ten szew czuje - tak jakbym miala cos tam gleboko w pochwie jak lezalam na boku ze zlaczonymi nogami.Teraz o dziwo tego prawie nie czuje co mnie znowu martwi :/
Ta grupa powinna nazywać się skracająca się szyjka - szwy
Ja chyba jestem tu jedyna co mam tylko skurcze i stawianie się macicy bez skracania szyjki
Stały ból po lewej stronie poniżej żeber to pewnie od kopnięć hm? Od 3 w nocy mnie tak boli w tym miejscu, mam nadzieję że to tylko skutek rozpychania szłapek małego lokatora
Ja chyba jestem tu jedyna co mam tylko skurcze i stawianie się macicy bez skracania szyjki
Stały ból po lewej stronie poniżej żeber to pewnie od kopnięć hm? Od 3 w nocy mnie tak boli w tym miejscu, mam nadzieję że to tylko skutek rozpychania szłapek małego lokatora
Zzzzzz
Fanka BB :)
Tez mam bóle i skurcze tym ze skraca mi sie szyjka... Pod żebrami mnie jeszcze nie bolało. Moja kopie w dole.Ta grupa powinna nazywać się skracająca się szyjka - szwy
reklama
jak miałam tak samo, po zabiegu jesteśmy w środku opuchnięte, więc dlatego tak intensywnie czujemy w którym miejscu jest szew. Z czasem opuchlizna schodzi, więc przestajemy ja czuć. Nie ma czym się martwić, wszystko idzie w dobrym kierunku@izaiv1985 @Kleo83 U mnie jest tak że jak wstaje do wc to pobolewaja mnie tak jakby pachwiny dolne. Tak jakbym szpagat zrobila i miala zakwasy. Ciezko to opisac. Teraz juz coraz rzadziej ale po zabiegu pierwszy tydzien to w ogole pewnie sie nie czulam. W ogole wydawalo mi sie ze wyraznie ten szew czuje - tak jakbym miala cos tam gleboko w pochwie jak lezalam na boku ze zlaczonymi nogami.Teraz o dziwo tego prawie nie czuje co mnie znowu martwi :/
Podziel się: