reklama
kb.karola90
Fanka BB :)
Jestem załamana szyjka się nie skróciła cala ma prawie 4 cm ale tak mniej więcej w połowie jest lejek. Lejek dochodzi do szwu ale jest na tyle wąski ze pęcherz się w niego nie wpukla.
BaskaW
To jak się nie wpukla to tyle dobrego. Musisz lezec i tylko lezec to sie cofnie rozwarcie..nie pozwolilas sobie moze na wiecej?? Zobaczysz ze bedzie dobrze. Szew trzyma to najważniejsze.Jestem załamana szyjka się skróciła cala ma prawie 4 cm ale tak mniej więcej w połowie jest lejek. Lejek dochodzi do szwu ale jest na tyle wąski ze pęcherz się w niego nie wpukla.
kb.karola90
Leżę praktycznie non stop. Nic sobie więcej nie pozwoliłamTo jak się nie wpukla to tyle dobrego. Musisz lezec i tylko lezec to sie cofnie rozwarcie..nie pozwolilas sobie moze na wiecej?? Zobaczysz ze bedzie dobrze. Szew trzyma to najważniejsze.
marzec.2019
Zaciekawiona BB
@kb.karola90 a jak było na poprzedniej wizycie? Od kiedy masz zalozony szew i na jakiej szyjce?
kb.karola90
Szew miałam założony 13.11. Ogólnie to moja szyjka cały czas ma ok 3.8 cm tyle ze powiększa się lejek. I ostatnio lejek miał 1cm+2.8 cm szyjki. A dzisiaj jest 1,8 cm szyjki plus 1,8 cm szyjki z lejkiem. Ale plus jest taki ze ten lejek jest na tyle wąski ze pęcherz się nie wpukla@kb.karola90 a jak było na poprzedniej wizycie? Od kiedy masz zalozony szew i na jakiej szyjce?
kb.karola90
Lezenie + luteina 3×100 + duphaston 2×1 lub jakby zaczął twardnieć brzuch to 3×1.Karola napisz jeszcze jakie lekarz dal zalecenia?
BaskaW
A cos rozkurcziwego??Lezenie + luteina 3×100 + duphaston 2×1 lub jakby zaczął twardnieć brzuch to 3×1.
reklama
Podziel się: