Wiewióreczka87
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@BaskaW tego samego dnia robiłam mocz ogólny i posiew. Ogólny wyszedł dobrze, a dziś odebrałam posiew i e-coli? Masakra jakaś, w takim razie mocz ogólny nie jest miarodajny
To masz szczęście ze Twój stan na to pozwala. I jestes tutaj troche krocej lezaca niz np ja. Z reszta masz dluga szyjke i nic sie z nia nie dzieje. Ja mam takie dni ze zrobie pare krokow i cierpie a do tego mojej szyji juz prawie nie bylo wiec dla mnie jets to nierealne by wyjsc z domu by zadbac o siebie a przed ciaza tez np chodzilam na pazurki brwi fryzjer itp. Zawsze bylam niezależna. A teraz nie wybaczylabym sobie gdybym drugi raz stracila tak wysoka ciaze. A z reszta cala rodzinka mi pomaga i przede wszytskim ich nie chce zawiesc i nikt z nich by mnie nie wypuscil z domu na takie przyjemnsoci.
Ale co mialas w moczu ogolnym?? Liczne czy nieliczne bakterie??? Bo mozesz miec ta ecoli w nielicznej formie.. Mocz ogolny nie ejst miarodajny bo on tylko mowi czy sa bakterie i w jakiej ilosci. A nie okresla jakiego rodzaju. Pewnie nie jedna z Nas ma zle bakterie bo z tego co pamietam niejedna pisala ze ma liczne badz nieliczne bakterie w wyniku. Spokojnie.
dokładnie tak, szybko się jej pozbędziesz!@Wiewióreczka87 nie martw się, Twoje e coli jest wrazliwe na wszystkie antybiotyki