reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

reklama
Jestem po pierwszej wizycie poza szpitalem po założeniu szwu, szyjka jest utrzymana, kształt T, ma 3.0cm :D wydluzyla się o 0,6cm, zamknięta, ale miękka i rozpulchniona.
Mój prowadzący mówi ze najnowsze zalecenia są takie żeby nie brać Luteiny po zalozeniu szwu, bardziej zwiększa się dawkę duphastonu.

Pozwolił mi pochodzić po domu, ale na zewnątrz nie bardzo, jakakolwiek infekcja teraz mogłaby być dużym zagrożeniem. Kazał mi co 2 tyg robić CRP i morfologie.
Młoda waży już około 600gram :)

Pierwsza wizyta od dawna kiedy wracam bez złych wieści. Az sobie z mężem wypilismy w domu piwko (ja oczywiście 0%) :D

Jestem po pierwszej wizycie poza szpitalem po założeniu szwu, szyjka jest utrzymana, kształt T, ma 3.0cm :D wydluzyla się o 0,6cm, zamknięta, ale miękka i rozpulchniona.
Mój prowadzący mówi ze najnowsze zalecenia są takie żeby nie brać Luteiny po zalozeniu szwu, bardziej zwiększa się dawkę duphastonu.

Pozwolił mi pochodzić po domu, ale na zewnątrz nie bardzo, jakakolwiek infekcja teraz mogłaby być dużym zagrożeniem. Kazał mi co 2 tyg robić CRP i morfologie.
Młoda waży już około 600gram :)

Pierwsza wizyta od dawna kiedy wracam bez złych wieści. Az sobie z mężem wypilismy w domu piwko (ja oczywiście 0%) :D
Super ! Oby dalej wszystko szlo w dobrym kierunku. Odpoczywaj ! ;*

Super wieści. Tez slyszalam o tym zeby luteiny nie brac. Kurcze ona jednak sprzyja infekcja robi mokre srodowsiko itp. Ja mam wizyte w srode..jutro ide na badania. Dzisiaj 27+0 az zaczyna mi sie japa cieszyc.

Super wieści. Tez slyszalam o tym zeby luteiny nie brac. Kurcze ona jednak sprzyja infekcja robi mokre srodowsiko itp. Ja mam wizyte w srode..jutro ide na badania. Dzisiaj 27+0 az zaczyna mi sie japa cieszyc.

Super, kolejny tydzień do przodu :D
Ja planuje na 30 tydzień kupić sobie najdrozszy 0% szampan jaki znajdę :D u mnie akurat to będzie Sylwester :)

Jak znajdziesz takiego szampana daj znac:) hehe ja bym chetnie cos z wlosami zrobila. Od tylu tygodni leze one sa cale poszarpane od poduszki nie mam czasu nawet jakiejs odzywki nalozyc na nie. Same wiory. Od lipca nic nie robione.ach chyba je duzo zetne po porodzie.

Ja na sylwestra 33 tc. Będę miala. Wiec chyba juz sie odwaze wstac

Extra! Aż się bardziej chce, jak takie dobre wieści od lekarza usłyszymy :D ja ostatnio ciągle wracam z płaczem :-( czekam na poniedziałek :) kurcze to wszystkie jesteśmy w podobnych tygodniach ja dziś mam 26+0 i też czekam na 34 jak na zbawienie! :D

Jak znajdziesz takiego szampana daj znac:) hehe ja bym chetnie cos z wlosami zrobila. Od tylu tygodni leze one sa cale poszarpane od poduszki nie mam czasu nawet jakiejs odzywki nalozyc na nie. Same wiory. Od lipca nic nie robione.ach chyba je duzo zetne po porodzie.

Ja na sylwestra 33 tc. Będę miala. Wiec chyba juz sie odwaze wstac
Mam tak samo z wlosami, szybko rosną i jak leżę cały czas i prawie w ogóle o nie nie dbam to się zrobiły jakieś nijakie. Ale w przyszłym tyg umówie sie na podcięcie, mam dobrą fryzjerke klatkę obok :)

W Auchan jest dobry wybór win bezalkoholowych :) szampan jakiś też jest, ale nie próbowałam jeszcze

reklama
Do góry