reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

Tez bralam monural ze 2 razy. I to w 1 trymestrze. Ja tez biore tyle lekow ze moj maz mowi dziwne ze jeszcze nie swiecisz. A lekarz mowi ze progesteron Najgorszy ze dlugo jest wydalany. A i mowil zeby z globulkami uwazac dawac jakos w srodku dnia albo nocy pare godzin po luteinie by nie oslabialy jej dzialania.

reklama
@ForgetMeeNot masz juz infekcje? Czujesz cos czy robilas wymaz? Ja chyba nie mam ale to tez czasami ciezko wylapac. A dzisiaj wstyd sie przyznac w nicy mi sie snilo ze kochalam sie z Mezem mimo ze mam szew i pozniej byla krew. ...ech juz sie oram ze cis znaczy.
Ps. Ja nie lubie tego macmirror bo jest duza i bardzo brudzi bielizne duzo mi jej wyplywa.

@ForgetMeeNot masz juz infekcje? Czujesz cos czy robilas wymaz? Ja chyba nie mam ale to tez czasami ciezko wylapac. A dzisiaj wstyd sie przyznac w nicy mi sie snilo ze kochalam sie z Mezem mimo ze mam szew i pozniej byla krew. ...ech juz sie oram ze cis znaczy.
Ps. Ja nie lubie tego macmirror bo jest duza i bardzo brudzi bielizne duzo mi jej wyplywa.

Ja Macmiroru nie znoszę. W nocy tyle tego wypływa [emoji52][emoji52] Staram się aplikować luteinę minimum 2 godziny przed pozostałymi lekami. W szpitalu przed pessarem miałam wymaz i GBS ok. Czułam po prostu swędzenie jeśli chodzi o infekcje i sam kolor upławiw. Myslalam, ze to po macmirorze, ale nie. Konsystencja tez była taka infekcyjne. Zreszta jak to określił mój lekarz na ostatniej wizycie, ze „ przez ten kawał plastiku będę teraz niestety miała syfilis w pochwie” ( przepraszam za cytat) i dlatego koniecznie codziennie trzeba coś w siebie aplikować.

Dlaczego wstyd? [emoji846] daj spokoj. Organizm sam się domaga [emoji846] mi kikavrazyvw ciąży zdarzył się erotyczny sen w nocy zakończony normalnie orgazmem, aż byłam zaskoczona. Mam nadzieje, ze nie diswiadcze tego z pessarem bo jeszcze coś się z nim zadzieje...

Laseczki wychodzi na to ze jesteśmy mocno wyglodniale. Hehe. Ja brak seksu od sierpnia. Chociaz na codzien o tym nie mysle ale widze ze w nocy moj mozg wariuje. Bardziej w tym snie martwila mnie krew na bieliznie.

Laseczki wychodzi na to ze jesteśmy mocno wyglodniale. Hehe. Ja brak seksu od sierpnia. Chociaz na codzien o tym nie mysle ale widze ze w nocy moj mozg wariuje. Bardziej w tym snie martwila mnie krew na bieliznie.

Ja ostatnio tez mam okropne sny. Dzisiaj mi się śniło, ze miałam wypadek. W poniedziałek, ze urodziłam i coś było nie tak. Mysle, ze to nasza psychika daje o sibie znać.

Odnośnie seksu to zdecydowanie tak. Oby do wiosny [emoji16]

@Paula_12345 ja nie mam uplawow od kiedy jestem zszyta. Jedynie luteina wylatuje ona jest wodnista. Bardzo moczy.

@ForgetMeeNot oby do wiosny ale dodaj jeszcze do tego 6 tygodni pologu. Wiec od sierpnia w moim przypadku to bedzie ponad 6 mscy.

reklama
Do góry