reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

reklama
Ja mam celibat od lipca. Ja ostatnio mam bialawa wydzieline ale nie martwie sie tym bo pisze ze to fizjoligiczne. A wodnosta wydzieline mam od początku pessara czasami taka intensywna jak siku ale czytalam ze pochwa sie oczyszcza i lekarka powiedziala ze to fizjoligiczne :)

Ja mam celibat od lipca. Ja ostatnio mam bialawa wydzieline ale nie martwie sie tym bo pisze ze to fizjoligiczne. A wodnosta wydzieline mam od początku pessara czasami taka intensywna jak siku ale czytalam ze pochwa sie oczyszcza i lekarka powiedziala ze to fizjoligiczne :)
Ja dzis tez duzo wydzieliny ... wodnitej , mam wrazenie , ze sie zesikalam... ;p jutro mam wizytę to zapytam gin czy to jest ok. Prosze kciuki za jutro, zeby sie ujawnilo serduszko....albo dwa... co bedzie nam dane przyjmiemy.. ;)
A co do sexu... to ja dopiero 7tc a od poczatku celibat.... rana po poprzedniej ciazy zostala. Tez jakos balismy sie uprawiac sexu i moze dobrze bo wiemy ze nic nie zawinilismy ale tym razem postanowilismy calkiem zrezygnować... trudno jakos minie.. choc ja juz mam sny erotyczne.. dzis snilo mi sie , ze kochalam sie z moim lekarzem.rodzinnym..
Facet ma z 40 lat i nie widzialam go od miesiąca nie wiem skad mi sie wzial we snie i to takim ;p a wczensiej to kilka razy snilo mi sie, ze z moim mezem kochamy sie w lesie..
Takze az sie boje co bedzie dalej :D

Ja dzis tez duzo wydzieliny ... wodnitej , mam wrazenie , ze sie zesikalam... ;p jutro mam wizytę to zapytam gin czy to jest ok. Prosze kciuki za jutro, zeby sie ujawnilo serduszko....albo dwa... co bedzie nam dane przyjmiemy.. ;)
A co do sexu... to ja dopiero 7tc a od poczatku celibat.... rana po poprzedniej ciazy zostala. Tez jakos balismy sie uprawiac sexu i moze dobrze bo wiemy ze nic nie zawinilismy ale tym razem postanowilismy calkiem zrezygnować... trudno jakos minie.. choc ja juz mam sny erotyczne.. dzis snilo mi sie , ze kochalam sie z moim lekarzem.rodzinnym..
Facet ma z 40 lat i nie widzialam go od miesiąca nie wiem skad mi sie wzial we snie i to takim ;p a wczensiej to kilka razy snilo mi sie, ze z moim mezem kochamy sie w lesie..
Takze az sie boje co bedzie dalej :D
Sen z lekarzem rodzinnym wygrywa:-D
My mamy celibat od początku czerwca i też jest ciekawie;-)
Trzymam mocno kciuki za Serduszka, muszą być:-*

Sen z lekarzem rodzinnym wygrywa:-D
My mamy celibat od początku czerwca i też jest ciekawie;-)
Trzymam mocno kciuki za Serduszka, muszą być:-*
Sen byl calkiem przyjemny [emoji14] :D ale skad soe wzial to nie mam pojęcia. Teraz to az mi glupio do niego isc bo chyba wybuchne śmiechem jak go zobacze i sobie przypomne :D a mialam isc w przyszlym tygodniu
Dzięki za kciuki ;)

Dziewczyny czy Wam tez nerwy tak siadaja? Ja sie wydzieram na wszystkich nic mi powiedziec nie mozna. Do tego Maz tak sie stara ale mimo to widac ze brakuje mojej reki. Ciuchy corki to jakas masakra jak weszlam i zobaczylam co sie w szafce dzieje az musialam wszystko poukladac. My kobiety jakies sprytniejsze i szybsze jesteśmy w sprzątaniu a On biedny sie nie wyrabia. Jeju jak ja sie zlapie po porodzie za sprzątanie to chyba nie skoncze.

reklama
@BaskaW ja dopiero zaczynam leżenie, ale też mnie balagan i sprzatanie 'nie po mojemu' denerwuje. Mąż się stara jak może, ale jednak jednej osobie ciężko utrzymać dom jesli chodzi do pracy.. mnie do bialej gorączki doprowadza brudna kuchnia, ale nie sprzatam bo jak mi wejdzie w nawyk to będę codziennie to robić zamiast leżeć. Planuje przed świętami zapłacić komuś za porzadne sprzątanie, ale juz wiem ze mąż będzie zły bardzo :(

Do góry