Vanilia120
Fanka BB :)
Dzisiaj ponoć fajny film na TVN- czas na miłość. Zaraz się zaczyna . Będę oglądać bo jakoś nie mam lepszego zajęcia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wiecie co Wam powiem..od grudnia nie kochamy się z mężem.. zero pieszczot. A ja z dnia na dzień mam taką chcice że już nie mogę się doczekac seksu coraz bardziej mi tego brakuje. A jak już donoszę ciążę to pewnie się będę bardzo bała. Ehhh. Nawet się nie całujemy bo chyba bym doszła z tego wrażenia hahaha
O kurcze co Ty mówisz z tymi skurczami ja po prostu czułam ze brzuch się mocno napina, powiedziałabym że to duży dyskomfort a nie ból. Ciekawe czy każda z nas odczuwa to inaczej czy po prostu to zależy od tego jaki kto ma próg bólu.Maly wczesniakiem nie jest (wg neonatolog ów), tylko z punktu widzenia ginekologii i położnictwa poród o czasie to 38 i 0. Dopiero teraz się okazało
Jak u mnie na ktg pisały się skurcze 40 to już korzystałam z gazu. Takie były odczuwalne brrr
To może i my się odważymy jak donoszeU nas celibat trwał od listopada do czerwca. Po zdjęciu szwów się odważylismy spróbować i za 5 godzin odeszły mi wody. Lekarz mowil, że to przypadek i nie mogło to wywołac porodu.
My też od grudniaWiecie co Wam powiem..od grudnia nie kochamy się z mężem.. zero pieszczot. A ja z dnia na dzień mam taką chcice że już nie mogę się doczekac seksu coraz bardziej mi tego brakuje. A jak już donoszę ciążę to pewnie się będę bardzo bała. Ehhh. Nawet się nie całujemy bo chyba bym doszła z tego wrażenia hahaha
O kurcze co Ty mówisz z tymi skurczami ja po prostu czułam ze brzuch się mocno napina, powiedziałabym że to duży dyskomfort a nie ból. Ciekawe czy każda z nas odczuwa to inaczej czy po prostu to zależy od tego jaki kto ma próg bólu.
A mi lekarz powiedział że jak już będzie czas kiedy będę mogła wstac to mogę robić wszystko procz uprawnienia seksu.
Dziewczyny te co nie miały zakladane pessaru i szwu. W którym tygodniu zaczelyscie normalnie funkcjonowac? W 37t0d?