reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

Dzisiaj mam wizytę o 16.30. Proszę o trzymanie kciuków żeby się nic nie pogorszyło bo ostatnio miewam w ciągu dnia twardnienia brzucha, których wcześniej w ogóle nie mialam. Już się mega stresuje i nie śpię od 4. Maaasakra
Kciuki zaciśnięte !!! Też poproszę ja na 16 ale pewnie wejdę koko 17 albo później zawsze u niego poślizg ;/ a tyłek mi odpadnie od niewygidnych krzesełek

reklama
Trzymam kciuki za Was Dziewczyny! I dołączam się do bezsennej nocy:/ mąż o 3:30 wstawal w delegacje...I straszna noc, może 4 h spałam. Też się stresuje wizyta. Mam w środę. Brzuch często twardy i boli okresowo mocno... poza tym przy wkładaniu luteiny było twardo zazwyczaj, a od 3 dni miękko i tabletka nie wchodzi gleboko:(

Ostatnia edycja:
Trzymam kciuki! Mikasa7 u mnie też ostatnio miękko przy aplikacji luteiny, mam nadzieję, że to o niczym złym nie świadczy...:sad:

Dziewczyny trzymam kciuki za nas wszystkie! Ja rownież dzis w nocy nie spałam.. zaraz wybieram sie na około tydzień do szpitala namagnezowac sie, rozkurczać itd.. [emoji17]

Trzymam kciuki za Was Dziewczyny! I dołączam się do bezsennej nocy:/ mąż o 3:30 wstawal w delegacje...I straszna noc, może 4 h spałam. Też się stresuje wizyta. Mam w środę. Brzuch często twardy i boli okresowo mocno... poza tym przy wkładaniu luteiny było twardo zazwyczaj, a od 3 dni miękko i tabletka nie wchodzi gleboko:(

Ojej! Czy to ze tabletka nie wchodzi za głęboko to oznacza ze np sie obniżyło ? Jestem w tym wszystkim jeszcze początkująca [emoji17] wkładając tabletkę powinnam wcale nie czuć pessara tak ?

Ojej! Czy to ze tabletka nie wchodzi za głęboko to oznacza ze np sie obniżyło ? Jestem w tym wszystkim jeszcze początkująca [emoji17] wkładając tabletkę powinnam wcale nie czuć pessara tak ?
Oj tego Ci nie powiem, bo nie mam ani pessara ani szwu. Z tego co tu czytalam to niektore dziewczyny czuja pessary przy aplikacji luteiny. A to co ja czuje to część pochwowa, ale nie wiem czy np to co czułam wcześniej twardego przy wkladaniu czy to było szyjka... Trzymam kciuki za pobyt w szpitalu, będzie dobrze!!!

Ja go bardzo czesto czulam ale zawsze co wizyte sie okazuje ze ladnie trzyma a luteina tez wchodzi bardzo plyciutko

reklama
Miałam w czwartek, szyjka 2mm krótsza i ma 2.8, za tydzień we wtorek szpital i tam też mają mi szyjke zbadać, daj znać w środę co Ci lekarz powiedział!

Do góry