reklama
Czy ktoś miał bakterie klebsiella pneumoniae i ją wyleczył? Jak czytam o niej w internecie, to jestem załamana:-( dostałam receptę na globulki dopochwowe wykonywane w aptece ale potrzebne mi słowa otuchy, że ktoś przeszedł skutecznie leczenie; jedyne pocieszenie dla mnie jest takie, że dziś już 30 tydzień i dziecko ma 95% szans
Dorotea.
Fanka BB :)
Miałam, złapałam leżąc 3 tyg w szpitalu, wyszła w posiewie wykonanym dzień przed porodem. Ilość na jeden plus więc lekarz uznał, że organizm sobie sam poradzi bez kolejnych antybiotyków. I faktycznie tak się stało.Czy ktoś miał bakterie klebsiella pneumoniae i ją wyleczył? Jak czytam o niej w internecie, to jestem załamana:-( dostałam receptę na globulki dopochwowe wykonywane w aptece ale potrzebne mi słowa otuchy, że ktoś przeszedł skutecznie leczenie; jedyne pocieszenie dla mnie jest takie, że dziś już 30 tydzień i dziecko ma 95% szans
Agatka29
A co to takiego ?Czy ktoś miał bakterie klebsiella pneumoniae i ją wyleczył? Jak czytam o niej w internecie, to jestem załamana:-( dostałam receptę na globulki dopochwowe wykonywane w aptece ale potrzebne mi słowa otuchy, że ktoś przeszedł skutecznie leczenie; jedyne pocieszenie dla mnie jest takie, że dziś już 30 tydzień i dziecko ma 95% szans
To przyczynia się do porodu przedwczesnego ?
Dziękuję!!!! Już mi trochę lżej, bo na realizację recepty i przygotowanie globulek poczekam parę dni, a do tego czasu sporo nerwów...Miałam, złapałam leżąc 3 tyg w szpitalu, wyszła w posiewie wykonanym dzień przed porodem. Ilość na jeden plus więc lekarz uznał, że organizm sobie sam poradzi bez kolejnych antybiotyków. I faktycznie tak się stało.
Byłam dziś u mojej ginekolog i szyjka ma jednak 3cm, a na ip powiedzieli, że 3.8, nie wiem skąd taka rozbieżność... Tragedii nie ma, od 3 tyg się nie skraca, ale po wizycie na ip byłam szczęśliwa, że tak się wydłużyła, a to jednak nie jest prawda... Leżę dalej
Miałam ją aż dwa razy, jest to bakteria typowo szpitalna - wyleczyłam ją antybiotykami nie martw sieCzy ktoś miał bakterie klebsiella pneumoniae i ją wyleczył? Jak czytam o niej w internecie, to jestem załamana:-( dostałam receptę na globulki dopochwowe wykonywane w aptece ale potrzebne mi słowa otuchy, że ktoś przeszedł skutecznie leczenie; jedyne pocieszenie dla mnie jest takie, że dziś już 30 tydzień i dziecko ma 95% szans
reklama
Dorotea.
Byłam dziś u mojej ginekolog i szyjka ma jednak 3cm, a na ip powiedzieli, że 3.8, nie wiem skąd taka rozbieżność... Tragedii nie ma, od 3 tyg się nie skraca, ale po wizycie na ip byłam szczęśliwa, że tak się wydłużyła, a to jednak nie jest prawda... Leżę dalej
Pomiary maja prawo się różnić, bo wiele czynników wpływa na ocenę.
U mnie już długości nie podają nawet, tylko czy trzyma i czy nie ma rozwarcia.
Podziel się: