Hej. Ja też to brałam przez chyba tydzień i trochę piekło.... A codziennie rano czułam że że mnie leci woda....takze koniecznie zapytaj lekarza, po co masz się niepotrzebnie martwić. Mi na pieczenie takie zewnętrzne pomaga często płyn do higieny lactacyd w takim niebieskim opakowaniu.Hej dziewczyny,
Wczoraj miałam wyniki posiewu i mam jakiegoś grzybka. Dostałam dopochwowo clotrimazolum na noc i po nim piekło w pochwie i bolało podbrzusze. Dziś rano w toalecie zauważyłam śluz podbarwiony krwią (wkładka czysta), czy to może być po tej globulce? Troszkę się zmartwiłam. Oczywiście zapytam o to lekarza na obchodzie.
Co do klucia w podbrzuszu również mi się to zdarza, czasem dość mocno ale raczej trwa to chwilę. Niestety nadal nie wiem czego to jest efekt. Lekarz coś wspominał że dziecko mocno napiera główka i być może to dlatego, ale pamiętam że mam tak już od połowy ciąży (jak nie wcześniej) kiedy mała była jeszcze inaczej ułożona. A powiedzcie do którego tygodnia dziecko może się jeszcze obrócić? Jakoś przedwczoraj poczułam ruchy małej bardzo nisko, pod brzuchem a nawet zauważylam falowania! Coś tam wyczytałam że dziecko może kopać nóżkami ale od dłuższego czasu mała ma położenie główkowe. I trochę martwi mnie to że ona jest tak nisko