Onaszczesliwa2018
Fanka BB :)
Ja też [emoji16] to chyba takie zestresowany rocznik jesteśmy [emoji2]Tak, jestem rocznik 91.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też [emoji16] to chyba takie zestresowany rocznik jesteśmy [emoji2]Tak, jestem rocznik 91.
na jutro sobie zamówiłam paski pH, żeby sprawdzić, czy nie lecą wody płodowe, ale generalnie to jak się na chwilę uspokoję, to za chwilę znajduje sobie kolejny temat do paniki i się nakręcam.Ja też [emoji16] to chyba takie zestresowany rocznik jesteśmy [emoji2]
Hm ciężko stwierdzić jak dużo to myślę , że by poprostu wyleciały a dopóki lecą stopniowo to się sącza na pewno coś zaradza[emoji4]U mnie tych wód bardzo dużo leci. A sączenie to by było takie skąpe raczej?
Znam to doskonale... [emoji33]na jutro sobie zamówiłam paski pH, żeby sprawdzić, czy nie lecą wody płodowe, ale generalnie to jak się na chwilę uspokoję, to za chwilę znajduje sobie kolejny temat do paniki i się nakręcam.
Tak jestem w szpitalu. W zeszłym tyg. zsunął się szew. Z objawów to jedynie kilka razy stwardnial mi brzuch wczoraj bezboleśnie. Dziś dopiero 30+5
Hej! Znajdziesz tu dużo zrozumienia z łatwiej jest przetrwać trudny czas. Dobrze, że masz szew. Czy dzięki niemu szyjka się trochę wydłużyła? Jakie masz zalecenia/leki?Moje pierwsze kroki na jakimkolwiek forum, zobaczymy jak mi pójdzie!?Kobietki poczytałam troszke forum co prawda od wczoraj ale widzę już kropla w kroplę odbicie swoich strachów. A ponieważ w niedawno przeczytanym poradniku -artykule była wzmianka o tym że aktywność i wsparcie na forach jest nieocenione to piszę
W skrócie u mnie wygląda to tak że aktualnie jestem w 21 tc i mam założony szew bo w 16 tc zaliczyłam już 1 cm szyjki. Co ważne mam za sobą niestety poronienie w 19 tc stąd wszelkie moje strachy.
W naszym przypadku lepsza no spa jak twardnienia brzucha uwierz i nie czytaj za dużo Internetu jak lekarz niewidzi przeciwwskazań to jest oki [emoji4]Dziewczyny, a Wy na twardnienie brzucha też bierzecie no-spę max? Ja biorę od ponad tygodnia i boję się o małego... Opinie są róźżne...