reklama
Agatka29
Fanka BB :)
Oj jeszcze trochę ale się dłuży okropnie inaczej dni mijają jak się funjcjonuje normalnie !Dokładnie oby tylko gorzej niebylo cieszę się z Synusia, wiem że już coraz bliżej porodu , ale ten strach w takie dni przyslania mi wszystko
Ale musimy dać radę ,całe życie przed nami
Onaszczesliwa2018
27+4 [emoji4] ja jedno dzieciątko straciłam pewnie przez to ten stres też tak mocno nasilony , ale wierze ze mamy Anioła Stróża który niepozwoli nas skrzywdzić musi być dobrze chociaż boję się cholernie Ty który tydz?OnaSzczesliwa2018,a ktory tydzien u Ciebie?
U mnie teraz corcia w brzuszku, synka juz mam.
Onaszczesliwa2018
Dokładnie tyle dalysmy radę to i teraz damy jeszcze te parę tygodni najważniejsze do 34 , oczywiacie najlepiej do terminu ale jak już tak będzie się spieszyć naszym dzieciątkom to niech chociaż do 34 poczekająOj jeszcze trochę ale się dłuży okropnie inaczej dni mijają jak się funjcjonuje normalnie !
Ale musimy dać radę ,całe życie przed nami
Onaszczesliwa2018
Masz jakiś złoty środek na to?Dziewczyny, strach i stres to nasi najwieksi wrogowie teraz...ponoc bardzo duzo zalezy od nastawienia i pozytywnego myslenia. Musimy sie postarac zeby takich chwil zalamania bylo jak najmniej!
Onaszczesliwa2018
No pewnie , sam z tym wszystkim to człowiek by całkiem oszalał [emoji4] a masz passar czy tylko leki?Ja obecnie 22+2. Niestety nie mam zlotego srodka...sama go.szukam,jak.znajde to sie z Wami podziele. Ale ciesze sie,ze Was znalazlam zawsze razniej
Agatka29
Rozwarcie zewnętrzne, szyjka wewnętrznie się trzyma zamknięta i niech tak zostanieAgatka29, w szpitalu mowili Ci o lzewnetrznym czy wewnetrznym? Wiadomo, my kobiety,matki,zawsze bedziemy sie denerwowaly o zycie i zdrowie naszych maluchow...ja musze zajac czyms głowę,bo zwariowac mozna
reklama
Onaszczesliwa2018
Czyli tak jak u mnieNarazie tylko luteina.. lekarz nie chce mi zakladac szwu ani pessara. Zobaczymy na nastepnej wizycie...
Podziel się: