reklama
Agula_1991
Fanka BB :)
super!! gratulacje długo wytrzymałaś ! u mnie trwa 32 tc a szyjka obecnie 2,5 cm i miekka no i leżęHej dziewczyny, ja tu się udzielałam w 27 tc ze skracającą się szyjką i dalszymi obawami. Daję znać że w 39 tc urodził się Staś 10/10 punktów. cudeńko.
Wam życzę powodzenia i wytrwania.
Agula_1991
Fanka BB :)
Tak obie ze szwem...
Agula Ty juz 32 , ja marze o takim wyniku...
wiec spokojnie juz masz prawie bezpieczny okres
ZielonA super gratulaje !!!! duzo zdrowka dla Was ))
apetyt rośnie w miarę jedzenia, ja najpierw czekałam na 30 tc, a teraz liczę na to, że uda mi się dotrwać do ciąży donoszonej. W przyszły czwartek wizyta i zobaczymy jak szyjka zareagowała na leżenie
Dużo tych czwartkowych wizyt obyśmy wszystkie wróciły z nich z dobrymi wiesciami u nas 2 kobitka mąż nie wytrzyma 4 siostry żona 2 córki; ) babiniec tez mi się ten 30 marzy.
Zielona gratulacje mam nadzieje ze nasze szyjeczki tez wytrzymają. A ty miałaś jakiś pessar czy coś? Lezalas?
Zielona gratulacje mam nadzieje ze nasze szyjeczki tez wytrzymają. A ty miałaś jakiś pessar czy coś? Lezalas?
reklama
Dorotea oby szyjka była bez zmian a szew trzymał mocno. I żebyś dalej mogła chodzic. Agatka może w tej ciąży szyjka będzie trzymać i nie będzie się skracać. U mojej znajomej tak było pierwszą ciaza przelezana od któregoś tam tyg a w drugiej latala do końca i szyjka trzymala a lekarz jej mówił ze raczej napewno będzie powtórka.
Podziel się: