reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

A najlepsze jest to że przy wypisie dostałam globulki... Więc miałam wątpliwości czy po odejściu czopu można brać i dzwonie do lekarza z luxmed a on że można brać spokojnie a moja dr prowadząca z kliniki żeby nie brać... I kuźwa co robić?!
Może chodzi o to żeby infekcja żadna się nie zrobiła? Stąd te globulki, tak ?

reklama
Kazda sytuacja i przypadek jest inny. To, że ktoś inny nie dostał to co z tego? Tobie lekarz przepisał... chyba nie po to żebyś nie brała?
Niby tak ale sama nie wiem co mam robić szczerze mówiąc bo w szpitalu mi to przepisał a prowadzący mówi że posiew był ujemny i nie brać i jestem już głupia...

reklama
U mnie dzisiaj trochę lepiej napina mi sie brzuch ale już nie tak jak wczoraj .Te skurcze u mnie zazwyczaj nie są bolesne , zdarza się kilka takich mocniejszych a pozatym to takie napiecie jak by Ci ktoś brzuch napapowal i puszcza za 30 sekund. Ile i leżałas w okolicach 31 tc . ? Ja leżę praktycznie cały czas z przerwami na jedzenie już mnie boki bolą od tego leżenia. A jak byłam w szpitalu to lezeni
ja leżałam bez reżimu, ale słuchałam ciała, nie wychodziłam z domu. Obiad w domu zrobiłam jakis mało skomplikowany. Jak mi było ciezko to się kładłam. Na lenia. Kurcze mnie to bolą te skurcze, w nocy ból mnie wyrywa ze snu. To co to będzie jak porodowe przyjdą !! :)

Do góry