reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

A najlepsze jest to że przy wypisie dostałam globulki... Więc miałam wątpliwości czy po odejściu czopu można brać i dzwonie do lekarza z luxmed a on że można brać spokojnie a moja dr prowadząca z kliniki żeby nie brać... I kuźwa co robić?!
Może chodzi o to żeby infekcja żadna się nie zrobiła? Stąd te globulki, tak ?

reklama
Kazda sytuacja i przypadek jest inny. To, że ktoś inny nie dostał to co z tego? Tobie lekarz przepisał... chyba nie po to żebyś nie brała?
Niby tak ale sama nie wiem co mam robić szczerze mówiąc bo w szpitalu mi to przepisał a prowadzący mówi że posiew był ujemny i nie brać i jestem już głupia...

reklama
U mnie dzisiaj trochę lepiej napina mi sie brzuch ale już nie tak jak wczoraj .Te skurcze u mnie zazwyczaj nie są bolesne , zdarza się kilka takich mocniejszych a pozatym to takie napiecie jak by Ci ktoś brzuch napapowal i puszcza za 30 sekund. Ile i leżałas w okolicach 31 tc . ? Ja leżę praktycznie cały czas z przerwami na jedzenie już mnie boki bolą od tego leżenia. A jak byłam w szpitalu to lezeni
ja leżałam bez reżimu, ale słuchałam ciała, nie wychodziłam z domu. Obiad w domu zrobiłam jakis mało skomplikowany. Jak mi było ciezko to się kładłam. Na lenia. Kurcze mnie to bolą te skurcze, w nocy ból mnie wyrywa ze snu. To co to będzie jak porodowe przyjdą !! :)

Do góry