Ej weź mnie nie strasz...A na ogół tak kopie bardzo ? Czy tylko dziś mu się zdarzyło?
reklama
Lovi23
Fanka BB :)
Ja nic nie napisałam jeszcze [emoji23]Ej weź mnie nie strasz...
Jeżeli tak kopie to dlaczego pytasz czy to normalne ? Zapewne tak...
Co innego jak bobo jest grzeczniutkie cały czas, a nagle kopie bardzo mocno to wtedy może być podejrzenie, że coś dzieje się złego I trzeba to sprawdzić bynajmniej tak pisza w Internecie [emoji14]
Jak jest grzeczny to jest grzeczny a jak kopie to właśnie tak... Tylko dziś sporo kopie... Spać mu się nie chce czy co!?!Ja nic nie napisałam jeszcze [emoji23]
Jeżeli tak kopie to dlaczego pytasz czy to normalne ? Zapewne tak...
Co innego jak bobo jest grzeczniutkie cały czas, a nagle kopie bardzo mocno to wtedy może być podejrzenie, że coś dzieje się złego I trzeba to sprawdzić bynajmniej tak pisza w Internecie [emoji14]
Ja tak miałam w poniedziałek, szła seria za serią, wczoraj był bardzo spokojny, aż zaczęłam się zastanawiać czy wszystko ok. Tak jak napisałam, mówiłam do niego żeby dał mi znać. Dziś jest rak średnio, zapewne jak ja będę chciała iść spać to on zacznie nocne wariacje.Mój Mały tak dziś szalał ze cały brzuch mi się trzasl... Takie kopniaki sądził matce... Czy to normalne?!
Dziś pozwoliłam sobie na chwilę dla siebie poszłam na pazurki, od jakiegoś tygodnia zauważyłam jak mi stopy puchną, ale dziś na paznokciach tylko jedna stopa była opuchnięta
Ostatnia edycja:
A czemu to tak że jedna?!Ja tak miałam w poniedziałek, szła seria za serią, wczoraj był bardzo spokojny, aż zaczęłam się zastanawiać czy wszystko ok. Tak jak napisałam, mówiłam do niego żeby dał mi znać. Dziś jest rak średnio, zapewne jak ja będę chciała iść spać to on zacznie nocne wariacje.
Dziś pozwoliłam sobie na chwilę dla siebie poszłam na pazurki, od jakiegoś tygodnia zauważyłam jak mi stopy puchną, ale dziś na paznokciach tylko jedna stopa była opuchnięte
Sama się nad tym zastanawiamA czemu to tak że jedna?!
Ciekawe zjawiskoSama się nad tym zastanawiam
Agula_1991
Dziewczyny, dziękuje za kciuki u nas wszystko dobrze szyjka ma dalej 3 cm, twarda, zamknięta, nic się nie zmieniło, mała waży całe 660 g (24tc). Leki mam stosować nadal, dostałam dodatkowo do asparginu magne b6 max ze względu na bóle łydek w nocy. Mam prowadzić oszczędny tryb życia, żadnych sportów itd ale mogę normalnie funkcjonować nawet nie wiecie jak mi ulżyło ! Następna wizyta
za 3 tyg wiec jeszcze przed świetami.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
No to szyjka długa... Super!!! Dzidzula też pięknie waży!!! Mamusko same dobre informacje!!!Dziewczyny, dziękuje za kciuki u nas wszystko dobrze szyjka ma dalej 3 cm, twarda, zamknięta, nic się nie zmieniło, mała waży całe 660 g (24tc). Leki mam stosować nadal, dostałam dodatkowo do asparginu magne b6 max ze względu na bóle łydek w nocy. Mam prowadzić oszczędny tryb życia, żadnych sportów itd ale mogę normalnie funkcjonować nawet nie wiecie jak mi ulżyło ! Następna wizyta
reklama
Lovi23
No widzisz! [emoji16] Najważniejsze, że szyjka trzyma.Dziewczyny, dziękuje za kciuki u nas wszystko dobrze szyjka ma dalej 3 cm, twarda, zamknięta, nic się nie zmieniło, mała waży całe 660 g (24tc). Leki mam stosować nadal, dostałam dodatkowo do asparginu magne b6 max ze względu na bóle łydek w nocy. Mam prowadzić oszczędny tryb życia, żadnych sportów itd ale mogę normalnie funkcjonować nawet nie wiecie jak mi ulżyło ! Następna wizyta
Ja też koło 25 tc miałam najwięcej twardnien, a teraz to już chyba na nie za bardzo uwagi nie zwracam... albo faktycznie jest ich bardzo malo... chyba dopiero zacznę się martwić jak będą już bolesne.. Tak jak doktorka mówiła
Podziel się: