reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

reklama
Ej weź mnie nie strasz...
Ja nic nie napisałam jeszcze [emoji23]
Jeżeli tak kopie to dlaczego pytasz czy to normalne ? :) Zapewne tak... :)

Co innego jak bobo jest grzeczniutkie cały czas, a nagle kopie bardzo mocno to wtedy może być podejrzenie, że coś dzieje się złego I trzeba to sprawdzić :) bynajmniej tak pisza w Internecie [emoji14]

Ja nic nie napisałam jeszcze [emoji23]
Jeżeli tak kopie to dlaczego pytasz czy to normalne ? :) Zapewne tak... :)

Co innego jak bobo jest grzeczniutkie cały czas, a nagle kopie bardzo mocno to wtedy może być podejrzenie, że coś dzieje się złego I trzeba to sprawdzić :) bynajmniej tak pisza w Internecie [emoji14]
Jak jest grzeczny to jest grzeczny a jak kopie to właśnie tak... Tylko dziś sporo kopie... Spać mu się nie chce czy co!?!

Mój Mały tak dziś szalał ze cały brzuch mi się trzasl... Takie kopniaki sądził matce... Czy to normalne?!
Ja tak miałam w poniedziałek, szła seria za serią, wczoraj był bardzo spokojny, aż zaczęłam się zastanawiać czy wszystko ok. Tak jak napisałam, mówiłam do niego żeby dał mi znać. Dziś jest rak średnio, zapewne jak ja będę chciała iść spać to on zacznie nocne wariacje.
Dziś pozwoliłam sobie na chwilę dla siebie poszłam na pazurki, od jakiegoś tygodnia zauważyłam jak mi stopy puchną, ale dziś na paznokciach tylko jedna stopa była opuchnięta:szok:

Ostatnia edycja:
Ja tak miałam w poniedziałek, szła seria za serią, wczoraj był bardzo spokojny, aż zaczęłam się zastanawiać czy wszystko ok. Tak jak napisałam, mówiłam do niego żeby dał mi znać. Dziś jest rak średnio, zapewne jak ja będę chciała iść spać to on zacznie nocne wariacje.
Dziś pozwoliłam sobie na chwilę dla siebie poszłam na pazurki, od jakiegoś tygodnia zauważyłam jak mi stopy puchną, ale dziś na paznokciach tylko jedna stopa była opuchnięte :szok:
A czemu to tak że jedna?!

Dziewczyny, dziękuje za kciuki u nas wszystko dobrze :) szyjka ma dalej 3 cm, twarda, zamknięta, nic się nie zmieniło, mała waży całe 660 g (24tc). Leki mam stosować nadal, dostałam dodatkowo do asparginu magne b6 max ze względu na bóle łydek w nocy. Mam prowadzić oszczędny tryb życia, żadnych sportów itd ale mogę normalnie funkcjonować :) nawet nie wiecie jak mi ulżyło :)! Następna wizyta
za 3 tyg wiec jeszcze przed świetami.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dziewczyny, dziękuje za kciuki u nas wszystko dobrze :) szyjka ma dalej 3 cm, twarda, zamknięta, nic się nie zmieniło, mała waży całe 660 g (24tc). Leki mam stosować nadal, dostałam dodatkowo do asparginu magne b6 max ze względu na bóle łydek w nocy. Mam prowadzić oszczędny tryb życia, żadnych sportów itd ale mogę normalnie funkcjonować :) nawet nie wiecie jak mi ulżyło :)! Następna wizyta

No to szyjka długa... Super!!! Dzidzula też pięknie waży!!! Mamusko same dobre informacje!!!

reklama

No widzisz! [emoji16] Najważniejsze, że szyjka trzyma.

Ja też koło 25 tc miałam najwięcej twardnien, a teraz to już chyba na nie za bardzo uwagi nie zwracam... albo faktycznie jest ich bardzo malo... chyba dopiero zacznę się martwić jak będą już bolesne.. Tak jak doktorka mówiła

Do góry