reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

reklama
Ja dziś pospalam [emoji16] do 11 [emoji16] Już jesteśmy po śniadanku hihi, niedługo pójdę ugotować jakiś obiadek :) tylko nie mam siły się podnieść [emoji3]

Hej hej. U mnie dzis spoko, choc tez troche brzuch twardnieje. Jak mam meza i córkę w domu w weekend, to jednak troche sie kręcę i wiem, ze powinnam byc wiecej w pozycji horyzontalnej. W pn usg to moze mi zmierzy tez szyjke i zobaczymy, jak na tym wyjdę.
Swieto mnie zaskoczyło, ze targu dzis nie ma i totalnie nie mam warzyw i owoców.

Hej hej. U mnie dzis spoko, choc tez troche brzuch twardnieje. Jak mam meza i córkę w domu w weekend, to jednak troche sie kręcę i wiem, ze powinnam byc wiecej w pozycji horyzontalnej. W pn usg to moze mi zmierzy tez szyjke i zobaczymy, jak na tym wyjdę.
Swieto mnie zaskoczyło, ze targu dzis nie ma i totalnie nie mam warzyw i owoców.
Trzeba by było założyć taki kalendarz żeby każda wizyty i usg mogła wpisywać i wtedy mogłybyśmy trzymać za siebie kciuki wzajemnie :)

ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]

Jak dziewczyny dziś się czujecie!?! Co tu tak cicho!?Wszystkie na obchody św niepodległości pojechalyscie czy co!?! Leżeć trzeba!!!! Hihihihi

ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173]
[emoji173][emoji173][/QUOTE

Dzis znacznie lepiej. Lezę i patrze jak wszystko samo się dzieje hihi. Pranie, sprzątanie, gotowanie. Ech dobrze ze córcia z męzem wszystko ogarnia hihi. Chociaz coraz częściej mam szalone mysli zeby gdzies wybyc z domu ;)

Ja wczoraj mialam bardzo dobry dzien, a dzis juz gorzej niestety. Podbrzusze pobolewa i Maly ma jakis leniwy dzien, a ja od razu sie martwie ze malo sie rusza.. ale skonczylismy 34 tc to chociaz tyle dobrego.

Ja wczoraj mialam bardzo dobry dzien, a dzis juz gorzej niestety. Podbrzusze pobolewa i Maly ma jakis leniwy dzien, a ja od razu sie martwie ze malo sie rusza.. ale skonczylismy 34 tc to chociaz tyle dobrego.

O to juz jesteście po bardzo bezpiecznej stronie! Czytałam, ze po 34 tc wszystkie organy sa juz rozwinięte. Teraz dziecko tylko obrasta w tłuszczyk i zbiera przeciwciała od mamy. Ja czekam bardzo na ten 34tc.

reklama
O to juz jesteście po bardzo bezpiecznej stronie! Czytałam, ze po 34 tc wszystkie organy sa juz rozwinięte. Teraz dziecko tylko obrasta w tłuszczyk i zbiera przeciwciała od mamy. Ja czekam bardzo na ten 34tc.
Ja kończę 34 tc w czwartek i mam nadzieję że do wizyty dotrwamy...

ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]

Do góry