reklama
___Asia...
Fanka BB :)
Hej hej. U mnie dzis spoko, choc tez troche brzuch twardnieje. Jak mam meza i córkę w domu w weekend, to jednak troche sie kręcę i wiem, ze powinnam byc wiecej w pozycji horyzontalnej. W pn usg to moze mi zmierzy tez szyjke i zobaczymy, jak na tym wyjdę.
Swieto mnie zaskoczyło, ze targu dzis nie ma i totalnie nie mam warzyw i owoców.
Swieto mnie zaskoczyło, ze targu dzis nie ma i totalnie nie mam warzyw i owoców.
Ja dziś "twardnialam" dwa razy więc nie ma tragediiLeżymy i oglądamy obchody i pochody Ja nie wiem czy mi dziś brzuch twardnieje czy Maluszek się wypina... raz ściana raz kop.
ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
Trzeba by było założyć taki kalendarz żeby każda wizyty i usg mogła wpisywać i wtedy mogłybyśmy trzymać za siebie kciuki wzajemnieHej hej. U mnie dzis spoko, choc tez troche brzuch twardnieje. Jak mam meza i córkę w domu w weekend, to jednak troche sie kręcę i wiem, ze powinnam byc wiecej w pozycji horyzontalnej. W pn usg to moze mi zmierzy tez szyjke i zobaczymy, jak na tym wyjdę.
Lovi23
Dobry pomyslTrzeba by było założyć taki kalendarz żeby każda wizyty i usg mogła wpisywać i wtedy mogłybyśmy trzymać za siebie kciuki wzajemnie
Evelina87r
Jak dziewczyny dziś się czujecie!?! Co tu tak cicho!?Wszystkie na obchody św niepodległości pojechalyscie czy co!?! Leżeć trzeba!!!! Hihihihi
ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173]
[emoji173][emoji173][/QUOTE
Dzis znacznie lepiej. Lezę i patrze jak wszystko samo się dzieje hihi. Pranie, sprzątanie, gotowanie. Ech dobrze ze córcia z męzem wszystko ogarnia hihi. Chociaz coraz częściej mam szalone mysli zeby gdzies wybyc z domu
___Asia...
Ja wczoraj mialam bardzo dobry dzien, a dzis juz gorzej niestety. Podbrzusze pobolewa i Maly ma jakis leniwy dzien, a ja od razu sie martwie ze malo sie rusza.. ale skonczylismy 34 tc to chociaz tyle dobrego.
O to juz jesteście po bardzo bezpiecznej stronie! Czytałam, ze po 34 tc wszystkie organy sa juz rozwinięte. Teraz dziecko tylko obrasta w tłuszczyk i zbiera przeciwciała od mamy. Ja czekam bardzo na ten 34tc.
reklama
Ja kończę 34 tc w czwartek i mam nadzieję że do wizyty dotrwamy...O to juz jesteście po bardzo bezpiecznej stronie! Czytałam, ze po 34 tc wszystkie organy sa juz rozwinięte. Teraz dziecko tylko obrasta w tłuszczyk i zbiera przeciwciała od mamy. Ja czekam bardzo na ten 34tc.
Podziel się: