Dziewczyny a ile macie zalecone brać luteiny ? Ja 2 razy dziennie 100
3 x2 luteiny .W zaleznosci jak się czuje wcześniej miałam tylko rano i wieczorem po jednej.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny a ile macie zalecone brać luteiny ? Ja 2 razy dziennie 100
U mnie jest tak, że parę dni ciszy.. może jakieś pojedyncze twardnienia się zdarzają. A po takiej ciszy przychodzi seria skurczy jak wczoraj I później znów cisza... przez parę dni...
Jojo miałaś takoe twardnienia?Twardnienia nie skracajace szyjki są zjawiskiem fizjologicznym...
ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
Mam twardnienia cały czas ale mi niestety szyjkę skracajaJojo miałaś takoe twardnienia?
To czemu pisałaś że nie skracają szyjki?Mam twardnienia cały czas ale mi niestety szyjkę skracaja
ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
Pewnie chodziło o to, że twardnienia są fizjologiczne bo muszą być po prostu, macica przygotowuje się do porodu to normalne. Ale jak ktoś ma niewydolna szyjke to ona podczas tych twardnien może się skracać i wtedy to już nie jest takie fizjologiczne, bo normalna i "zdrowa" szyjka powinna się nie skracać tak sama od siebie, tzn przedwcześnie.To czemu pisałaś że nie skracają szyjki?
DokładniePewnie chodziło o to, że twardnienia są fizjologiczne bo muszą być po prostu, macica przygotowuje się do porodu to normalne. Ale jak ktoś ma niewydolna szyjke to ona podczas tych twardnien może się skracać i wtedy to już nie jest takie fizjologiczne, bo normalna i "zdrowa" szyjka powinna się nie skracać tak sama od siebie, tzn przedwcześnie.
Rozumiemy się bez słówPewnie chodziło o to, że twardnienia są fizjologiczne bo muszą być po prostu, macica przygotowuje się do porodu to normalne. Ale jak ktoś ma niewydolna szyjke to ona podczas tych twardnien może się skracać i wtedy to już nie jest takie fizjologiczne, bo normalna i "zdrowa" szyjka powinna się nie skracać tak sama od siebie, tzn przedwcześnie.