Biere w ciemno!!! Zobaczymy w czwartek czy oddałaś trochę potrzebujacej...Hehe bierz [emoji16]
ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Biere w ciemno!!! Zobaczymy w czwartek czy oddałaś trochę potrzebujacej...Hehe bierz [emoji16]
A Twoja ile ma ?Biere w ciemno!!! Zobaczymy w czwartek czy oddałaś trochę potrzebujacej...
Mi pobrali w piątek... Raz u mojej dr i raz na IP... U mojej dr miała 1.89 a za godzinę na IP 3.1. Ciekawe zjawisko... I nadal nie wiem ile ma...A Twoja ile ma ?
Też jestem w szoku, że szyjka tak trzyma.. oby trzymała chociaż do tego 37tc
A wy też robicie wymaz z szyjki?
Kobieto ja 3.8 to miałam na polowkowymA Twoja ile ma ?
Taka szyja to będzie trzymać i trzymać a ty jesteś przede mną !?A Twoja ile ma ?
U mnie dziś 32t1dTaka szyja to będzie trzymać i trzymać a ty jesteś przede mną !?
No to prawie równo lecimy ja 32+5 tcU mnie dziś 32t1d
Tak na prawdę to z tymi szyjkami nigdy nic nie wiadomo , nieraz w ciągu tygodnia szyjka może poleciec. Oby nieTaka szyja to będzie trzymać i trzymać a ty jesteś przede mną !?
Ty masz szew!?! Dobrze pamiętam!?! Ja nie mam nic poza sprzecznymi informacjami od lekarzyTak na prawdę to z tymi szyjkami nigdy nic nie wiadomo , nieraz w ciągu tygodnia szyjka może poleciec. Oby nie
Tak mam szewek od 16tc założony profilaktycznie ze względu na poród przedwczesny w 24tc w 1 ciazyTy masz szew!?! Dobrze pamiętam!?! Ja nie mam nic poza sprzecznymi informacjami od lekarzy