Lovi23
Fanka BB :)
O 3 ? [emoji33]no dobra o 9 ja wstaje o 3 w nocy mierzyć cukier mogę Cię obudzić
Nie zazdroszczę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O 3 ? [emoji33]no dobra o 9 ja wstaje o 3 w nocy mierzyć cukier mogę Cię obudzić
Ja o przerwach nie wiedzialam hihi łykam wszystko razem. Tylko ze bore ascofer. I wyniki okJa też biorę 3 razy dziennie i właśnie myślę jak to zrobić [emoji23]
Dziś byłam w laboratorium , ciekawe czy to żelazo pomaga coś
A ja dziewczyny bealam żelazo i miałam straszne zaparcia,zaczęła jeść szpinak i pić koktajle ze szpinakiem i nie muszę juz brać żelaza.Ja też biorę 3 razy dziennie i właśnie myślę jak to zrobić [emoji23]
Dziś byłam w laboratorium , ciekawe czy to żelazo pomaga coś
Próbuj osobno bo ja magnez dopiero łykam tydzień więc teraz będę robić 2.5-3 godz przerwy.Moje wyniki właśnie przyszły.
Hemoglobina miesiąc temu 11.1, od razu zaczęłam lykac żelazo.. Ale zamiast poprawy to jest jeszcze gorzej. Dziś 10.5
Faktycznie może ten magnez trzeba brać osobno [emoji33] nie mam pojęcia. Co myślicie?
Ja też początkowo miałam ale zaczęłam codziennie jeść suszone śliwki i jabłka. A poza tym pije ok 3-3.5 litra wodyA ja dziewczyny bealam żelazo i miałam straszne zaparcia,zaczęła jeść szpinak i pić koktajle ze szpinakiem i nie muszę juz brać żelaza.
Aaaa i lekarz żelazo kazał mi popijać sokiem pomarańczowym na przykład.Próbuj osobno bo ja magnez dopiero łykam tydzień więc teraz będę robić 2.5-3 godz przerwy.
A jakie żelazo bierzesz!? Przed posiłkiem czy w trakcie!?
ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
Tyyyyle wody o jacie! Super! Ja max 2l to juz i tak non stop w toalecieJa też początkowo miałam ale zaczęłam codziennie jeść suszone śliwki i jabłka. A poza tym pije ok 3-3.5 litra wody
z witaminą C jest przyswajalne lepiej. Można poszukać produktów które mają więcej wit C niż sok pomarańczowy...no czerwona papryka i zagryzac.Aaaa i lekarz żelazo kazał mi popijać sokiem pomarańczowym na przykład.
Biorę femiferal, na czczo.. Jedna tabletkę, popijam czymś kwasnym. Zazwyczaj woda z cytryna aż mordke wykrzywia. Czekam pół godziny i jem śniadanie.Próbuj osobno bo ja magnez dopiero łykam tydzień więc teraz będę robić 2.5-3 godz przerwy.
A jakie żelazo bierzesz!? Przed posiłkiem czy w trakcie!?