reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

reklama
Moje wyniki właśnie przyszły.
Hemoglobina miesiąc temu 11.1, od razu zaczęłam lykac żelazo.. Ale zamiast poprawy to jest jeszcze gorzej. Dziś 10.5

Faktycznie może ten magnez trzeba brać osobno [emoji33] nie mam pojęcia. Co myślicie?

Moje wyniki właśnie przyszły.
Hemoglobina miesiąc temu 11.1, od razu zaczęłam lykac żelazo.. Ale zamiast poprawy to jest jeszcze gorzej. Dziś 10.5

Faktycznie może ten magnez trzeba brać osobno [emoji33] nie mam pojęcia. Co myślicie?
Próbuj osobno bo ja magnez dopiero łykam tydzień więc teraz będę robić 2.5-3 godz przerwy.
A jakie żelazo bierzesz!? Przed posiłkiem czy w trakcie!?

ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]

A ja dziewczyny bealam żelazo i miałam straszne zaparcia,zaczęła jeść szpinak i pić koktajle ze szpinakiem i nie muszę juz brać żelaza.
Ja też początkowo miałam ale zaczęłam codziennie jeść suszone śliwki i jabłka. A poza tym pije ok 3-3.5 litra wody

Próbuj osobno bo ja magnez dopiero łykam tydzień więc teraz będę robić 2.5-3 godz przerwy.

Aaaa i lekarz żelazo kazał mi popijać sokiem pomarańczowym na przykład.

reklama

Biorę femiferal, na czczo.. Jedna tabletkę, popijam czymś kwasnym. Zazwyczaj woda z cytryna aż mordke wykrzywia. Czekam pół godziny i jem śniadanie.

Do góry