reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

reklama
Znam to z mojej pirwszej ciąży, koldra miala mnie leczyc. Z łaską wtedy ktg raz dziennie zrobili i nospe dali. Ale 3 dni bite musiałam byc. Dlatego tak na maxa bronie sie przed szpitalem.
Dobre z tą kołdrą!!! Mogłam zapierdzielic że szpitala to bym się sama w domu leczyła że wszystkich dolegliwości

ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]

Jak ja bym chciała taką IP że sprawdza i puszczają do domu ale u mnie w mieście takiej nie ma. Od razu na oddział przyjmują. W razie czego muszę jechać do stolicy. A ty w jakim mieście!?

Warszawa ul. Żelazna, jestem zadowolona z IP...oprócz tego że czeka sie ok 4-5h. Dzis mialam szczęście i 2 h ale bratowa raz 8 h siedziala.

No ale takie są właśnie szpitale powiatowe

Nie tylko powiatowe. Ja mialam zakladany szew w szpitaly uniwersyteckim o najwyzszym stopni referencyjnosci i skurczy byki nawet mi nie dali kroplowki z magnezem po zabiegu.Jak zaczelam sie dopominac to dostalam jeszcze opiernicz, ze czego ja chce, ze jesli nic mnie nie boli to nie ma sensu, bo jesli teraz mi dadza magnez to co mi podadza jesli dostane skurczy.Na koniec wypisali mnie nie robiac mi nawet usg.Oczywiscie w wypisie napisali pacjentka w stanie ogolnym dobrym, plod zywy.Ciekawe skad oni to wiedzieli, skoro jedyne badanie jakie mialam robione bylo w dniu przyjecia.Potem nawet nikt nie pofatygowal sie zeby sprawdzic czy szew trzyma.Eeehhh duzo by opowiadac.Ale ja ich jeszcze dopadne, tylko musze najpierw urodzic ;)

Nie tylko powiatowe. Ja mialam zakladany szew w szpitaly uniwersyteckim o najwyzszym stopni referencyjnosci i skurczy byki nawet mi nie dali kroplowki z magnezem po zabiegu.Jak zaczelam sie dopominac to dostalam jeszcze opiernicz, ze czego ja chce, ze jesli nic mnie nie boli to nie ma sensu, bo jesli teraz mi dadza magnez to co mi podadza jesli dostane skurczy.Na koniec wypisali mnie nie robiac mi nawet usg.Oczywiscie w wypisie napisali pacjentka w stanie ogolnym dobrym, plod zywy.Ciekawe skad oni to wiedzieli, skoro jedyne badanie jakie mialam robione bylo w dniu przyjecia.Potem nawet nikt nie pofatygowal sie zeby sprawdzic czy szew trzyma.Eeehhh duzo by opowiadac.Ale ja ich jeszcze dopadne, tylko musze najpierw urodzic ;)
No to nieźle!!! Ja za każdym razem (czyli 2 razy) miałam godzinę przed wypisem usg i badanie...

reklama
Do góry