reklama
Dobre z tą kołdrą!!! Mogłam zapierdzielic że szpitala to bym się sama w domu leczyła że wszystkich dolegliwościZnam to z mojej pirwszej ciąży, koldra miala mnie leczyc. Z łaską wtedy ktg raz dziennie zrobili i nospe dali. Ale 3 dni bite musiałam byc. Dlatego tak na maxa bronie sie przed szpitalem.
ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
lienka
Fanka BB :)
Warszawa ul. Żelazna, jestem zadowolona z IP...oprócz tego że czeka sie ok 4-5h. Dzis mialam szczęście i 2 h ale bratowa raz 8 h siedziala.Jak ja bym chciała taką IP że sprawdza i puszczają do domu ale u mnie w mieście takiej nie ma. Od razu na oddział przyjmują. W razie czego muszę jechać do stolicy. A ty w jakim mieście!?
lienka
nie mam, finalnie przy 24mm w 28 tyg stwierdził, że nie trzeba. Zobaczymy 06.11. Skurczy to mam hoho ze 25 dziennie.Lienka przypomnij mi Ty tez masz pessar?
jakie to jest marnowanie kasy.....No ale takie są właśnie szpitale powiatowe
nie mam, finalnie przy 24mm w 28 tyg stwierdził, że nie trzeba. Zobaczymy 06.11. Skurczy to mam hoho ze 25 dziennie.
Jestesmy na podobnym etapie. Skurcze, te same leki, ja 31 tc wiec praktycznie tak samo. Tylko wlasnie ja mam pessar. Byle do konca listopada! 6 listopada masz wizyte?
Ja jakby co będę chciała rodzić na Starynkiewicza! O ile dojadę!nie mam, finalnie przy 24mm w 28 tyg stwierdził, że nie trzeba. Zobaczymy 06.11. Skurczy to mam hoho ze 25 dziennie.
jakie to jest marnowanie kasy.....
madziarakr
Aktywna w BB
Nie tylko powiatowe. Ja mialam zakladany szew w szpitaly uniwersyteckim o najwyzszym stopni referencyjnosci i skurczy byki nawet mi nie dali kroplowki z magnezem po zabiegu.Jak zaczelam sie dopominac to dostalam jeszcze opiernicz, ze czego ja chce, ze jesli nic mnie nie boli to nie ma sensu, bo jesli teraz mi dadza magnez to co mi podadza jesli dostane skurczy.Na koniec wypisali mnie nie robiac mi nawet usg.Oczywiscie w wypisie napisali pacjentka w stanie ogolnym dobrym, plod zywy.Ciekawe skad oni to wiedzieli, skoro jedyne badanie jakie mialam robione bylo w dniu przyjecia.Potem nawet nikt nie pofatygowal sie zeby sprawdzic czy szew trzyma.Eeehhh duzo by opowiadac.Ale ja ich jeszcze dopadne, tylko musze najpierw urodzicNo ale takie są właśnie szpitale powiatowe
No to nieźle!!! Ja za każdym razem (czyli 2 razy) miałam godzinę przed wypisem usg i badanie...Nie tylko powiatowe. Ja mialam zakladany szew w szpitaly uniwersyteckim o najwyzszym stopni referencyjnosci i skurczy byki nawet mi nie dali kroplowki z magnezem po zabiegu.Jak zaczelam sie dopominac to dostalam jeszcze opiernicz, ze czego ja chce, ze jesli nic mnie nie boli to nie ma sensu, bo jesli teraz mi dadza magnez to co mi podadza jesli dostane skurczy.Na koniec wypisali mnie nie robiac mi nawet usg.Oczywiscie w wypisie napisali pacjentka w stanie ogolnym dobrym, plod zywy.Ciekawe skad oni to wiedzieli, skoro jedyne badanie jakie mialam robione bylo w dniu przyjecia.Potem nawet nikt nie pofatygowal sie zeby sprawdzic czy szew trzyma.Eeehhh duzo by opowiadac.Ale ja ich jeszcze dopadne, tylko musze najpierw urodzic
Evelina87r
Kurcze ale mam dzis nie fajny wieczor. Nawet w pozycji leżącej mi brzuch czesto twardnieje. Chyba łykne jeszcze jedną nospe.
reklama
Weź jeszcze jedną spokojnie dwie na wieczór możesz braćKurcze ale mam dzis nie fajny wieczor. Nawet w pozycji leżącej mi brzuch czesto twardnieje. Chyba łykne jeszcze jedną nospe.
Podziel się: