karolyn1987
Fanka BB :)
Chyba ze przejdzie do jutra. Zaczęłam pić wapno zobaczymy
Napisane na LG-H850 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-H850 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Babydream fur mama PolecamHej dziewczyny. Mam pytanie. Jakie kremy/balsamy stosujecie przeciw rozstepom?. Ja mam pharmceris M- ale jakos nie mam zdania.Co prawda brzuch jeszcze nie jest taki duzy aby mialy sie pojawic rozstepy, wiec ciezko mi ocenic jego dzialanie. Moja siostra stosowala olej kokosowy i nie miala rozstepow, ale ona w ciazy przytyla tylko 7kg, slyszalam tez ze niezly jest olejek migdalowy.Jakie produktu używacie?, moze mozecie cos fajnego polecic.
Najpierw palmers, potem bio oil, ale mnie uczulił więc teraz olejek tołpa dla mam. Smaruję się odkąd dowiedziałam się o ciąży. Póki co nic mi nie wyskoczyło (26tc, +8kg)Hej dziewczyny. Mam pytanie. Jakie kremy/balsamy stosujecie przeciw rozstepom?. Ja mam pharmceris M- ale jakos nie mam zdania.Co prawda brzuch jeszcze nie jest taki duzy aby mialy sie pojawic rozstepy, wiec ciezko mi ocenic jego dzialanie. Moja siostra stosowala olej kokosowy i nie miala rozstepow, ale ona w ciazy przytyla tylko 7kg, slyszalam tez ze niezly jest olejek migdalowy.Jakie produktu używacie?, moze mozecie cos fajnego polecic.
Widze ze na wizazu ma niezle opinie. A niektore dziewczyny stosuja do olejowania wlosowBabydream fur mama Polecam
Ja mam od maja skoncentrowany krem od Palmer'sa i póki co nic nie wyszło.Hej dziewczyny. Mam pytanie. Jakie kremy/balsamy stosujecie przeciw rozstepom?. Ja mam pharmceris M- ale jakos nie mam zdania.Co prawda brzuch jeszcze nie jest taki duzy aby mialy sie pojawic rozstepy, wiec ciezko mi ocenic jego dzialanie. Moja siostra stosowala olej kokosowy i nie miala rozstepow, ale ona w ciazy przytyla tylko 7kg, slyszalam tez ze niezly jest olejek migdalowy.Jakie produktu używacie?, moze mozecie cos fajnego polecic.