Jouliettka
Fanka BB :)
To było na piersi więc o takie ukrwione miejsce.
Napisane na XT1572 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To było na piersi więc o takie ukrwione miejsce.
Gdybym nie była zaspana to zapewne zareagowalabym zupełnie inaczej. Ale jak człowiek rozbudził się po spaniu w ubraniu to nie kojarzy dobrze.
Z tego co widziałam to nic tam nie zostało. Gdybym coś było to powinno być widać coś czarnego jeszcze prawda?
Nie swędzi mnie to, nie boli.
Doskonale wiem, że kleszcza usuwa się penseta. Nie widziałam, żeby to miało nogi i było to maleńkie max 1 mm.
Nóg nie widziałam i nie ruszało się to. Czerwone troszkę jest bo robi się strupek. W końcu ścisnęłam to miejsce na piersi. Wygląda podobnie do ugryzienia komara.To sie nie denerwuj to raczej nie kleszcz [emoji3] ja jak miałam i mo babcia wyrwała bez głowy to miałam mała czarna kropeczke siedziało i robil sie czerwony odczyn wokoło ... a babcia mi wmawiała ze tak ma byc . Byłam wtedy w podstawówce - poszłam do pielęgniarki z klatki obok i mi igła wydłubala głowę [emoji58] dwa razy tak miałam i dwa razy babcia mi wmawiała ze jest okej .. a kocha mniej najbardziej [emoji39] nie martw sie jak nie jest czerwone i nie miało nóg to pewnie nie kleszcz .
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Niestety należę do osób, które wszystkim się denerwują [emoji52]
Wczoraj szyjka, dziś coś znowu. Chyba do końca ciąży oszaleję [emoji17]
Niestety należę do osób, które wszystkim się denerwują [emoji52]
Wczoraj szyjka, dziś coś znowu. Chyba do końca ciąży oszaleję [emoji17]