reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

Niestety ja stosowałam ścisła dietę bo nie mogliśmy znaleźć alergenu. Lekarze stawiali na skazę bialkowa, a ja byłam pewna, że to nie to bo cały nabiał wykluczyłam. Dopiero jak zaczęliśmy wprowadzać stałe pokarmy wyszlo co uczula. Alergia małej szybko minęła.

Napisane na XT1572 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Figowa może bedzie dobrze i nie przechodzisz. Mi tez nie usmiecha sie teraz po terminie rodzić szczegolnie ze slyszalam ze czerwiec ma byc duuuuuzo cieplejszy od maja więc o zgrozo. Ale synek byl o 1/2 tyg mniejszy i urodzilam w 38/39 tyg. I tez na podtrzymaniu.

f2w3krntoibfzvtv.png

relgx1hpxnktoe3t.png

A ja dziś miałam z zaskoczenia usg:)
6 -iu lekarzy nade mna stało a ja rozkraczona z sonda wsadzona miedzy nogi...super . I sibie dyskutowali o mojek bliźnie tzn czy jest dziura czy jeszcze nie nie ma...w końcu jeden, taki specjalista od usg tu największy stwierdził, ze na tym etapie to się już nie da ocenić bo główka naciska,..
A młoda ok i podobno wazy już 2800 :)
Ale ja sie nie przywiązuje do tej wagi bo często są pomyłki. Niecałe 2 tygodnie temu niby ważyła 2500 ...
No nic, oby do przodu:)

Urodziłam rozwarcie 10 cm parcie już było ale nie wszedł do miednicy prawidłowo , tętno jemu i mi zaczęło spadać Wiec cesarka w ostatniej chwilo; leży na patologii noworodka zielone wody były; 51 cm i 3kg;

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Kathleen gratulacje. Odpoczywaj teraz. Duży chłopak [emoji4] nie sprawdzali Ci wód plodowych przed porodem?

Napisane na XT1572 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kathleen. Już po wszystkim. Dałaś radę. Ogromne gratulacje. Wspaniała wiadomość. Dużo zdrowia dla Was :* śpij teraz po cesarce i postaraj się delikatnie obracać na boki, ale nie unos głowy i dużo pij

Napisane na F3211 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry