reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

reklama
Kathleen,
trzymam kciuki :) bądź dzielna :)
Może zgódź się na ten masaż, podobno działa. Bo z oksytocyna tez różnie bywa, u mnie zaczela działać dopiero po dwóch dniach od podania drugiej dawki...a wczoraj tu na dziewczynę tez wcale nie zadziałała.Dzis ją biorą na druga dawkę i jak nie zadziała to maja jej robić CC bo tez ma cholestaze i trzeba kończyć ciąże.
Ale u ciebie po tych przebojach z szyjka nie powinno chyba być problemu większego :)

Witam wam w ten skwarny pochmurny dzien.
Kathleen dawaj znać. Trzymam kciuki. Madzien Ty oczywiście tez po wizycie.

xnw4krnt83prf1c3.png

relgx1hpxnktoe3t.png

Ja mam butelki dr Brown i canpol. Wysyłam zdjęcie majtek siateczkowych jakie ja kupiłam. Rozmiar warto wziąć taki jak się faktycznie nosi, ja wzięłam największe bo bałam się że będą ciasne ale faktycznie są duże (choć jakoś specjalnie to nie przeszkadza bo są bardzo elastyczne)
1496210380-aaaaaa.jpeg

Napisane na F3211 w aplikacji Forum BabyBoom

1496210652-aaaaaa.jpeg
1496210657-aaaaaa.jpeg

A to są te podkłady z canpol. Super są wielkie i nic nie przecieka bokami. Pudełka już nie mam. Teraz już zwykle podpaski zakładam

Napisane na F3211 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry