reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

Laski tak mi brzuch opadl tragedia. Dopiero 33.5 tydz daje sobie dwa tyg maks cholera. [emoji33][emoji33][emoji29] juz mam dosc . W srode lekarz mam nadzieje ze bd ok.
Madzien będzie dobrze. Brzuszek może obniżyć się nawet kilka tygodni przed porodem, a może to tylko Tobie się tak wydaje[emoji4] nie martw się na zapas

Napisane na XT1572 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Studentki położne dziś mi niestety potwierdziły ze nie chciałaby leżeć w bielańskim. Tym bardziej współczuje ale damy radę!

U mnie z nowości łożysko robi się niewydolne, w pępowinie przepływy slabsze, ktg 6 razy dziennie. Także czad jeszcze podejrzenie tej chokestazy. Całe szczęście ze łożysko nie jest przodujące...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Biedna jesteś, ciągle coś, ale Ty jesteś twarda kobieta i dasz radę. Dobrze, że jesteś w szpitalu to mają wszystko pod kontrolą

Napisane na XT1572 w aplikacji Forum BabyBoom

Kathleen ale to który stopień łożyska? Trzeci? U mnie już drugi tez ...
A ty masz jakies objawy tej cholestazy? Swędzi cie cos?
No całe szczęście, ze nie masz łożyska przodującego bo to jest dopiero niezła jazda. U mnie było podejrzenie przodującego ale się podniosło.
Co do pobytu w bielańskim to wiadomu, specjaliści najlepsi, przywożą tu najcięższe przypadki z całej polski, polozne są przeciętne ( jedna lepsza druga gorsza, trzecia fatalna ), żarcie fatalne do kwadratu, a do tego syf, tzn niby wyremontowane ale rzadko sprzątają. No i słaby przepływ informacji, lekarza widzi się raz dziennie...szkoda gadać

Tak wieczorami zaczyna się swędzenie :/

U nas tez zależy na kogo trafisz, Sprzatanie było 2 razy dziennie ale firma się zmieniła i 3/4 personelu chyba odeszło Wiec generalnie to współczuje tym paniom bo są umordowane pracy mega dużo, jedzenie bardzo dobre było z uwagi na zmiany to różnie to bywa, choć odmian diet jest ogrom nawet śródziemnomorskie, wysokozelazowe, cukrzycowe bez ryb, bezglutenowe, wątrobowe otp

Laski tak mi brzuch opadl tragedia. Dopiero 33.5 tydz daje sobie dwa tyg maks cholera. [emoji33][emoji33][emoji29] juz mam dosc . W srode lekarz mam nadzieje ze bd ok.

Spokojnie Madzien poczekaj na wizytę i nie kracz! Będzie dobrze! Zobaczysz urodziny w tym samym czasie czyli 37 ;) idziemy łeb w łeb u mnie 33,4 :) trzymamy się razem do końca!!

Kochane nie wiem jak to napisać. Wszystko działo się tak szybko. Nasza córeczka dzielnie walczyła o życie ale infekcja była zbyt rozległa. Lekarze robili co mogli. Janeczka odeszła wczoraj w nocy. Jest już w rękach Boga. Dziękuję Wam za te wspólne tygodnie. Bylyście prawdziwym wsparciem dla mnie. Życzę każdej z Was szczęśliwego zakończenia ciąży. Żebyście mogły juz tulić swoje Skarby. I docenialy każdy nawet najtrudniejszy dzień z nimi.

Kochane nie wiem jak to napisać. Wszystko działo się tak szybko. Nasza córeczka dzielnie walczyła o życie ale infekcja była zbyt rozległa. Lekarze robili co mogli. Janeczka odeszła wczoraj w nocy. Jest już w rękach Boga. Dziękuję Wam za te wspólne tygodnie. Bylyście prawdziwym wsparciem dla mnie. Życzę każdej z Was szczęśliwego zakończenia ciąży. Żebyście mogły juz tulić swoje Skarby. I docenialy każdy nawet najtrudniejszy dzień z nimi.
Agata, trzymaj sie. Jestes silna kobieta. Wspolczuje z calego serca. Janeczka bedzie wstawiac sie za Wami. Bardzo mi przykro. Placze razem z Wami, ale tez Was przytulam i przygarniam calym sercem. U nas porzadnie leje, jakby plakalo cale niebo.
[*]
Tu sie nie da nic madrego powiedziec. Chce tylko dodac,ze wszystko ma jakis sens, ze mimo tych trudnych doswiadczen, ktore tez sa nam w jakis sposob potrzebne, Bog jest Miloscia i bardzo kocha Wasza cala Rodzine. Daliscie jej zycie, wspolpracujac z planem Boga i choc nie doswiadczyla trudow zycia, caly Kosciol wierzy i ma nadzieje,ze Ona jest juz w domu Ojca w takim szczesciu, jakiego my nawet nie mozemy sobie wyobrazic.

Napisane na Picasso w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Agatka tak strasznie mi przykro!!! Z całego serca bede się modlić za Ciebie i Twoich najbliższych. Nie jesteś sama masz męża, dziecko, rodzinę, masz nas.
Wiem, że żadne słowa nie pomogą, ale duchowo jestem z Tobą. Najszczersze kondolencje od mnie. Trzymaj się Kochana!
Święte słowa napisałas.
[*]

reklama
Do góry