reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

reklama
Teraz dla odmiany cała zczerwienialam. Na twarzy wypieki, ramiona, dekolt, uszy...lekarka kazała podać drugi zastrzyk ze sterydu i czekać....
Powiem wam, ze już mam dosyć tego wszystkiego....

Cześć dziewczyny, moja przygoda ze szwem zaczęła się 2 tygodnie temu kiedy to podczas wizyty W 23 tygodniu szyjka miała 15mm I rozwarcie wew 12mm. Szew założono W zeszłym tygodniu. Lekarz mówi, że dobrze trzyma ale jest ryzyko. Mnie ciągle brzuch twardnieje, biorę magnez max 3 razy i luteine 2 razy 200. Pierwsza ciąża poronienie, druga fenoterol, 3 poronienie i teraz ciągły strach o tą. W tej ciąży mam za sobą 4 pobyty w szpitalu. Dziewczyny modlę się, żeby do 30 donosić. Unikam rozmów o ciąży, zamknęłam się w swoim świecie, a najważniejsze pytanie wszystkich w koło to jaką płeć? I to mnie dobija, że takie lakoniczne pytania ich najbardziej martwią

reklama
Do góry