reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

Kathleen,
Ja dziś rozmawiałam i z kuratorium i z policja z wydziałem ds nieletnich i patologii. Poradzili mi żebym napisała oficjalne pismo z opisem tych wszystkich zdarzeń i dostarczyła je do nich do tego wydziału. Oni wtedy (tzn policja ) zgłoszą sprawę do sądu rodzinnego.
Ja już napisałam to pismo. No ale w międzyczasie sprawa się trochę przechyliła na nasza korzyść. Musimy się teraz zastanowić czy od razu to pismo na ta policję składać czy poczekać jeszcze na dalsze dzialania szkoły.

reklama
@AgaBabajaga uff odetchnęłam z ulgą, że jednak taka decyzja szkoły zapadła. Bo.niby są po waszej stronie a brak reakcji. A jeśli tamten chłopiec nie jedzie to już coś znaczy konkretnego no i najważniejsze, że Wasz synek może jechać spokojnie :) super!

No i jutro licznik przeskakuje prawda kobietki? :D ja już chodzę jak pingwin ;)

Agata ja dokladnie tak samo sie czuje jak chodze. Jak jakis pingwin ;) dzisiaj mi sie ciagle chce spac. Pogoda sie psuje chyba dlatego. Mala w brzuchu szaleje, a ja sie ciagle zastanawiam czy bede wiedziec kiedy sie porod zacznie skoro mozna z poczatku nie czuc bolu, a wody nie zawsze odchodza...

reklama
Nom a z takich nowości u mnie znowu kolejna infekcja i kolejny antybiotyk czyli 8 antybiotyk w ciąży i z rzędu ...

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Bardzo Ci wspolczuje takiego stanu rzeczy. Musze przyznac,ze dlugo juz wytrzymalas.

3jvzk6nlz1lskrlv.png

klz9iei3ix58gyxt.png

oar8ugpjd5lso2is.png

Do góry