reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

reklama
Wyniki:
Leukocyty: pojedyncze
Lactobacillus spp: liczne
Ziarniaki gram (+): nie wykryto
Pałeczki gram (-): nie wykryto
Grzyby: nie wykryto

Stan czystości: 1

jeszcze nigdy nie miałam takiego wyniku. Zawsze coś wychodziło

Jak ja miałam taki wynik jak Ty to w posiewie też nic nie było. A robiłam jednego dnia biocenoze i posiew. Więc się nie martw na zapas:)

nina07.06 ja chyba na leżąco bede prasować :-D w nd jade po koszule, szlafrok i biustonosz to ja bede załatwiona.
AgaBabajaga u mnie jest slonko za oknem, a u Ciebie? Nie martw się z Marcysią wszystko będzie dobrze. A ten ból na górze brzuszka to nie czasem rozciągające się żebra? Mnie strasznie w tym momencie bolą żebra zaraz pod biustem-mam zdretwiały cały brzuch, czasem nie mogę się dotknąć. J nie przytyłam 8kg a za chwilę 34tydz.zaczynam więc mój brzuszek nie jest duży. Jak synek jest b.aktywny to cały mnie boli. Krocze zależy od dnia raz boli i to bardzo a raz nie.

Dziewczyny ja posiew tylko raz miałam robiony na całą ciążę. Mam nadzieje, że u mie jest ok. Upławy w ciąży wg mnie to normana sprawa.

Justyna 33.84
Jest i u mnie słońce :) I słyszę dzieciaki bawiące się na placu zabaw, znaczy, ze nie jest zle na zewnątrz :)
Bol brzucha u góry to nie zebra, raczej mięśnie ale tez mam wrażenie, ze jest zdrętwiały i jakby obity. Młoda czasem tak gwałtownie, szybko kopie i to wtedy boli.
Fajnie, ze tak mało przytyłaś. Ja już 12 kg, przy czym przez ostatni miesiąc doszło mi jakies 3 kg. Jeśli tak szybko będę tyć to znowu się utucze tak jak w pierwsze Ciazy, a to nie było fajne, fatalnie się czułam, bolały mnie kolana, ledwo się z lozka podnosilam. Tylko ciężko nie tyć jak się tylko leży i je:)

reklama
Do góry