reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

Kochana Agulaa1, piękny synus. Maly książę. Jeszxze raz wszystkiego najlepszego dla Was. Kochana ból minie, jeszxze ze dwa dni i będzie znosnie. Na święta pewnie do domku pojedziecie. A tak BTW to ja mojego pierworodnego urodzilam 6 kwietnia :)
Jak ja się cieszę że Twoje szczęście jest już z Tobą :)
Duzo miłości dla Was!!

reklama
Agula, super chłopak:) ale to niesamowite, ze jeszcze wczoraj siedział w twoim brzuchu:)
Mój w szpitalu w ogole nie ryczał, wszyscy mi zazdrościli. Koncerty orozpoczął w domu:)
Na pewno słabo się czujesz u wszystko cie boli, pamietam dokładnie ten stan. Każdego dnia będzie lepiej:) Dziś pewnie dali ci do jedzenia kleik i sucharki, siły ci wrócą jak zaczniesz normalnie jeść;) Trzymaj się i odpoczywaj póki młody dużo śpi :)

Ostatnia edycja:
Agulaa1 najszczersze gratulacje dla Was, duzo zdrowka, spokoju! Cudenko piekne! Rodzilas w 38tyg.i prawie 4kg super. Wszystkiego najlepszego dla Was. Swieta w domku beda-super!

Jak się czyta naszą weterankę (bez obrazy Aga;-) i widzi takie zdjęcia to aż serce rośnie. Obysmy wszystkie zakończyły wpisy w tym temacie happy endem;-)
Marysiu propo tego pudelka na chusteczki nawilżające to ja do szpitala kupie specjalnie jakieś male opakowanie bo chyba 20szt jest najmniej i mniej miejsca w torbie. Tak sobie myślę ze na koniec kwietnia to trzeba juz torbe pakowac...

Jak się czyta naszą weterankę (bez obrazy Aga;-) i widzi takie zdjęcia to aż serce rośnie. Obysmy wszystkie zakończyły wpisy w tym temacie happy endem;-)
Marysiu propo tego pudelka na chusteczki nawilżające to ja do szpitala kupie specjalnie jakieś male opakowanie bo chyba 20szt jest najmniej i mniej miejsca w torbie. Tak sobie myślę ze na koniec kwietnia to trzeba juz torbe pakowac...
Jejku ja mam torbę chyba od miesiąca spakowaną ale w sumie mam dwie. Jedna to moje rzeczy bo juz dwa razy byłam w szpitalu i na pewno będę jeszcze jeden a może i dwa. A do drugiej włożyłam rzeczy dla małej. Jak mnie cały czas straszą wcześniejszym porodem to wolałam być juz przygotowana.

Agulaa my ci tak tego szkraba zazdroscimy . Ze juz go masz przy sobie. Ze normalnie go zauroczymy [emoji23][emoji23][emoji23]
Jest idealny . Zjadla bym go [emoji173][emoji173][emoji8][emoji8][emoji8][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]

Nina. No właśnie skalpelam się że zamiast szukać pudełka małego, to moge kupić chustki 20 sztuk i będzie dobrze. Ja do szpitala biorę dużą pake chustek, ale myślę już o spacerach.
Agulaa1. Tymus to nasz forumowy księciuniu. Jesteśmy z Wami myślami :*

Agula piekny chlopczyk :) gratulacje jeszcze raz ;) swieta juz pewnie razem w domku spedzicie :)

Ja spakowalam torbe wczoraj wlasciwie, bo najpierw wybralam za maly model walizki i musialam pozyczyc wieksza od rodzicow. Jeszcze musze do osobnej torby spakowac rzeczy dla malej :)

reklama
Wiecie, a ja w pierwszej ciazy torbę pakowałam w dniu, w którym dostałam skierowanie do szpitala czyli jakies 3 tygodnie przed porodem :) i cos czuje, ze teraz będzie podobnie:) dla mnie to jest nadal abstrakcja... mysle, ze pierwsze ubranka zamówię jak skończę 32 tc, a do tego dnia u mnie jeszcze dluuugo:) Chciałabym bardzo, żeby już nadszedł...

Do góry