AgaBabajaga
Fanka BB :)
A wiecie, ze mi się w pierwszej ciazy wcale brzuch nie obniżył... chyba, ze może nie zauważyłam, możliwe to? To się dużo obniża ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Agula, brzuch masz idealny taki w sam raz ja na pewno będę miała większy w 34 tygodniu ( jak dotrwam), a wielkość brzucha nie zawsze się przekłada na wielkość dziecka. W ciazy z synem miałam brzuch po prostu gigantyczny, a syn tylko 3 kg ważył. A niektóre kobiety prawie bez brzucha i rodzą wielkoludy po 4,5 kg ale ty tez będziesz miała sporego chłopaka z tego co piszesz kurczę zazdroszczę wam, ze już za chwileczkę będziecie miały swoje dzieci na wierzchu
@Nygusek to pięknie ☺ trzymaj się dzielnie!
@marcysia_mati miałam tak samo jakies dwa miesiące temu. Nie czułam ruchów przez pra wie 2 dni. Okropne uczucie i panika i milion wyobrażeń. Kiedy zdecydowałam się na lekarza to nagle malutka zaczęła wywijać koziołki.
@agulaa1 piękny brzuszek ☺ i czadowe tatuaże. Dzięki za wsparcie. Wczoraj i dzisiaj wzięłam dodatkowo nospe i było ok. Już nawet rano na pobranie krwi skoczyłam, bo mam zrobić przed kolejną wizytą. A do siebie na IP wolę nie jechać bo pewniej czuje się w sąsiednim mieście do którego mam ponad 40 km i tam też jest mój lekarz. Także jak juz będę jechała to od razu tam.
A nocka spokojna i nawet się wyspałem. I od razu humor lepszy. Będzie dobrze dziewczyny! Fajnie, że jesteście!
Ja powiedziałam o tych trzasawkach to kolejna położna by to zgłaszać bo to może sue pępowina bawić lub się owinął - ech chyba detektor płodu kupię - tak się śmiałam z gadżetu . Bo ten mój to hiperaktywny jest i jak ja mam takie stresy przezywać przez kilka godzin się nie rusza po trzasawki sorry ...
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dobrze Aga że glukoza ok. Teraz jeszcze wyobraź sobie dietę i regularne posiłki. Reszta to zawsze trochę pokręcona. Mam nadzieję, że wszystko będzie ok.Marcysia jak samopoczucie na dwa dni przed wizyta? Ja jestem spanikowana coraz bardziej. Sprawdziłam wyniki badań, glukoza w normie na szczęście, niestety morfologia nie za bardzo. Jak zwykle, ja to zawsze cos muszę mieć nie tak jak normalny człowiek
A mi się wydaje patrząc tez na inne kobiety w ciąży ze ja mam cały czas tak nisko brzuch. Ale może będzie jeszcze niżej.Obnizenie brzucha zawsze zwiastuje porod ale nie wiadomo kiedy;-) jak ostatnio bylam w szpitalu to dziewczyny po 2 tygodnie z brzuchem nisko chodzily;-)
Dobrze Aga że glukoza ok. Teraz jeszcze wyobraź Reszta to zawsze trochę pokręcona. Mam nadzieję, że wszystko będzie ok.
A mi się wydaje patrząc tez na inne kobiety w ciąży ze ja mam cały czas tak nisko brzuch. Ale może będzie jeszcze niżej.