marcysia_mati
Fanka BB :)
Mi też dziewczyny czas się duży, jak znacie jakieś fajne apki na tel to piszcie, każdy czasoumilacz widziany
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Agula może spróbuj melisie wypić wieczorem, może zadziała i dłużej pospisz chociaż prawda jest taka, ze pewnie wyśpisz się dopiero po rozpakowaniu, jeśli oczywiście dzieć pozwoli a robienie na drutach to fajny pomysł, jako dziecko trochę robiłam bo babcia mnie nauczyła. Jakbym miała druty i wełnę to tez bym spróbowała teraz brakuje mi jakiegoś takiego zajecia, które by mnie wciągnęło i czas przyspieszyło....
Fajna sprawa z tymi drutami moja babcia robiła na drutach dosłownie wszystko. Miała cała garderobę zrobiona na drutach, spódnice, sukienki, sweterki itd. I ja tez miałam, pamietam taki sweter z moimi inicjałami i kieszonka z przodu...chętnie bym porobila na drutach , tylko wątpię żeby mi wyszlo cos co się da nosić a tak z innej beczki to od godziny znowu mnie brzuch pobolewa...wkurza mnie to już, bo leze przeciez, a to boli kiedy chce. I przeciez nie będę z takim bólem na IP jeździć za każdym razem bo mnie wyśmieją. I żeby chociaż ta nospa działała ale na mnie chyba nie działa, dopiero jak w zastrzyku dostanę, ehhh ciężko być kobieta w ciazy
No ja zauważyłam, ze jak mnie mloda kopie nisko albo nisko grzebie to wtedy brzuch zaczyna szaleć. Twardnieje i boli. Jak młoda jest wyżej to i z brzuchem lepiej. Tylko jak ją namówić do kopania wysoko najbardziej w tej ciazy wkurza mnie to, ze kompletnie na nic nie mam wpływu. Mogę tylko leżeć i nie wiadomo czy to pomoże...chyba mam dziś dola
Macie racje dziewczyny, ten lek jest czasami irracjonalny
Ja przeczytałam dużo artykułów o tym, ze nie powinno się aż tak leżeć plackiem, dlatego przejście się w kółko po pokoju czy do kuchni raz na jakiś czas moim zdaniem nie zagraża niczemu, a rozprostować się trzeba... trzeba by tło dużo chodzić, żeby ten ucisk macicy powodował skracanie szyjki...
ja jestem cała zastana od tego leżenia i myślałam, ze spacerowanie mi wcale nie wyjdzie, bo brzuch od razu boli. Ale byli u mnie rodzice i powolutku poszliśmy na kawę, a potem ich odprowadzałam i coraz lepiej mi się chodzi