@marcysia_mati to Ty będziesz miala niezle zamieszanie, maluszek i dwulatek to nieźle polaczenie, ale tez różnica wieku bardzo fajna, taka sama ma moja szwagierka i to jest takie śmieszne, jak ten młodszy nasladuje starszego. Nawet miny robi identyczne. To jest zabawne, bo oni sie ogólnie różnią, ten starszy to taki łobuz, a młodszy spokojniaszek, ale jak brata nasladuje, to wszyscy nie możemy ze śmiechu
reklama
AgaBabajaga
Fanka BB :)
Kathleen to teraz masz juz prawie jak w hotelu i nie musisz płacić za pobyt
marcysia_mati
Agulaa1. He he musi być to zabawne. Przygotowuje się psychicznie do dwójki lobuzow, ale czas szybko leci i będzie później już ok
AgaBabajaga
Ja mam koleżankę, która zaszła w druga ciąże jakiś dwa miesiące po pierwszej ( i pierwsze miała cc teraz sie zastanawiam jak ta jej blizna to zniosła). Ma dwóch synów i się fajnie dogadują, i wiadomo na początku ciężko ale potem jest już fajnie i dwoje dzieci odchowanych w tym samym czasie. Ja dopiero niedawno odetchnęłam trochę, a tu znowu pieluchy przede mna
Agulaa1. He he musi być to zabawne. Przygotowuje się psychicznie do dwójki lobuzow, ale czas szybko leci i będzie później już ok
Bedzie dobrze, na pewno czasem ciezko, ale tez zabawnie
Nygusek
Racja, przekręcił się dzisiaj na 36.0 ale porodu jeszcze nie widać... ciekawe, ile jeszcze wyleze ale mam już tak dość... już mi się nawet odparzenie miedzy biustem zrobiło od leżenia na bokach :/ już się ruszam, ale organizm nie ten...@Nygusek jak u Ciebie ? Nic nie piszesz, moze sie juz rozpakowałaś? Bo pamiętam, ze środa, to u Ciebie sie licznik przekreca
marcysia_mati
Nygusek jeszcze troszke i dzidzia będzie z Tobą. Na odparzone piersi polecam mąkę ziemniaczaną. Sama mam duże piersi i u mnie ten problem występuje często, zwłaszcza latemRacja, przekręcił się dzisiaj na 36.0 ale porodu jeszcze nie widać... ciekawe, ile jeszcze wyleze ale mam już tak dość... już mi się nawet odparzenie miedzy biustem zrobiło od leżenia na bokach :/ już się ruszam, ale organizm nie ten...
Bedzie dobrze, na pewno czasem ciezko, ale tez zabawnie
AgaBabajaga
Nygusek, 36 tc ale fajnie, już bardzo niedługo skończą się twoje ciążowe męki dla mnie ten 36 tc to na razie totalna abstrakcja... dziś jakoś wyjątkowo czas mi się wlecze. Już nie wiem co robić żeby trochę przyspieszył, poszłabym spać ale w nocy się wyspalam, do tego kawę wypiłam i nie mogę zasnąć... takie dylematy gnijącej w łóżku ciężarnej
@Nygusek to super, ze juz sie troche ruszasz, ale co normalnie spacerujesz? Wiadomo, ze to ciezko po takim czasie, pewnie wszystko boli, ja sie najbardziej obawiam tego twardego brzucha, bo to dyskomfort przy chodzeniu jest.
@AgaBabajaga zazdroszczę jednego aspektu Twojej wypowiedzi, a mianowicie " wyspałam sie" ja sie smieje do mwza, ze mój organizm sie chyba przyzwyczaja do nieprzespanych nocy, bo spie gora 2-3 h i potem w ciągu dnia nie mogę ja sie dzis wzięłam za....robienie na drutach, mam do skończenia sweter i tak leżał i leżał, niewygodnie w cholerę na leżąco, ale to zawsze cos innego czas sie wlecze niemiłosiernie to fakt, ja musze wstać do łazienki i przy okazji wezmę z kuchni awokado i pozre
@AgaBabajaga zazdroszczę jednego aspektu Twojej wypowiedzi, a mianowicie " wyspałam sie" ja sie smieje do mwza, ze mój organizm sie chyba przyzwyczaja do nieprzespanych nocy, bo spie gora 2-3 h i potem w ciągu dnia nie mogę ja sie dzis wzięłam za....robienie na drutach, mam do skończenia sweter i tak leżał i leżał, niewygodnie w cholerę na leżąco, ale to zawsze cos innego czas sie wlecze niemiłosiernie to fakt, ja musze wstać do łazienki i przy okazji wezmę z kuchni awokado i pozre
reklama
AgaBabajaga
Agula może spróbuj melisie wypić wieczorem, może zadziała i dłużej pospisz chociaż prawda jest taka, ze pewnie wyśpisz się dopiero po rozpakowaniu, jeśli oczywiście dzieć pozwoli a robienie na drutach to fajny pomysł, jako dziecko trochę robiłam bo babcia mnie nauczyła. Jakbym miała druty i wełnę to tez bym spróbowała teraz brakuje mi jakiegoś takiego zajecia, które by mnie wciągnęło i czas przyspieszyło....
Podziel się: