@Kathleen006 masz szyjkę, inaczej juz byś rodziła. Natura nas tak stworzyła, ze na razie dzidziuś jest bezpieczny, jest chroniony przez czop, płyn owodniowy i w ogóle. W razie czego, jak pisze
@AgaBabajaga beda rozważali CC. Na razie musisz myśleć, ze uda się wytłuc to cholerstwo! A wiesz co? Ja jak rozmawiamam z lek o pessarze( zanim sie dowiedziałam, ze mi go nie zaloza), to ona mowila, ze bede musiała regularnie przyjeżdżać na jego dezynfekcje, ze ona by go wyciągała i w jakimś środku dezynfekującym moczyla i zakładała z powrotem - spotkałyście sie z czymś takim? Potem nie zgłębiałam tematu, bo skoro go nie mam, to nie bylo po. Ja wiem, jak Ci ciężko, nawet nie chce myśleć, co Ci sie teraz dzieje w głowie, ale jesteś taka silna, tyle razy okazywałaś nam tu mega wsparcie tym swoim pozytywnym nastawieniem, ze nie możesz sie poddac- nie Ty! I koniec kropka! Na początku, jak trafiłam tu taka załamana mi powiedziałaś, ze będzie dobrze i ja Ci uwierzyłam, wiec teraz Ty uwierz mi! Trzymam za Ciebie mocno kciuki i mimo, ze moja wiara nie jest do końca określona, to nawet z tym z góry dyskutuje, ze musi Cir wspomoc. Moc buziaków!
@nina 07.06 po to tu jesteśmy, wlasnie, żeby sie wspierać. A takie zle dni i mysli, to tu niejednokrotnie przerabiała kazda z nas. Ja jestem przodujaca panikara;P
@AgaBabajaga a jak dzisiaj się masz? Ja wczoraj wyleżałam praktycznie bez ruchu cały dzien i czułam sie lepiej, jakieś bole mi nie dokuczały, ale nie przupisuje tego lezeniu totalnemu, tylko po prostu pewnie to byl troszkę lepszy dzien. A w ogóle z tymi kłuciami, to mnie kumpela nastraszyła, ze ona tak miala, jak jej dzidzia zmieniła pozycje na pośladkowa. Ze miala dwa takie porządne uklucia i potem mega bajzlowanie dziecka w brzuchu. Czyli jak u mnie. Ale przecież ja to nie ona i pewnie mój dalej siedzi glowa w dol.
@Nygusek rozumiem nadal w dwupaku?
ps. Ja sie naczytałam wczoraj o porodach i gdańskich porodówkach i znowu mnie strach obleciał. Dziewczyny, które rodzily co myślicie o wynajęciu poloznej i o zzo do porodu SN? Bede wdzieczna za wszelkie sugestie.
Miłego dnia Dziewczyny
Napisane na iPhone w aplikacji
Forum BabyBoom[/QUOTE]