Slivka super! Długa szyjka :-) no i Erys juz ponad kilogram. To już coś ;-) mam nadzieję, że moja kruszyna też zaczęła szybciej przybierać i juz ładnie ponad kilogram waży... jutro zobaczymy.Jestem po wizycie, szyjka bez zmian 34 mm, twarda, zamknięta Eryś waży już 1120 gram więc troszkę sobie podrósł, niestety wypiął sie na pana doktora i w 3d zobaczyłam tylko kawałek nogi jeśli chodzi o twardnienia to żadnych nowych rad nie otrzymałam, jedynie "pocieszenie", że będzie gorzej. Zaczynam wierzyć, że to faktycznie nieszkodliwe... szyjki nie rozwiera, a trwa już prawie 12 tygodni. No nic, bez stresu leżymy sobie dalej.
reklama
Katierinka
Fanka BB :)
Slivka,super i tak trzymaj,a w zasadzie trzymajcie razem z malym
Barnek,wybacz pomylke-pregnancy brain. Staram sie zapamietac historie kazdej z dziewczat,ale ciezko mi to idzie
Ruzik,Ty do ktorego tygodnia ciąży bedziesz lezec? 38 czy wczesniej chcesz sprobowac wstawac? Udanej wizyty jutro i owocnych pomiarow maluszka i szyjki zycze
Barnek,wybacz pomylke-pregnancy brain. Staram sie zapamietac historie kazdej z dziewczat,ale ciezko mi to idzie
Ruzik,Ty do ktorego tygodnia ciąży bedziesz lezec? 38 czy wczesniej chcesz sprobowac wstawac? Udanej wizyty jutro i owocnych pomiarow maluszka i szyjki zycze
Katerinka nie wiem powiem Ci szczerze ile będę leżeć. Planowałam sobie tak w 35 powoli zacząć się ruszać, bo nie wiem jak ja urodze jak ja ledwo mogę prysznic wziąć. Dobrze by było choć trochę się rozruszać, ale czy to coś da po tylu miesiacach leżenia? Ale moja córcia malutka jest jak będzie tak cały czas to wolałabym, żeby dłużej posiedziala. Jeśli będę musiała leżeć dłużej to będę. Będę rozmawiać o tym z lekarzem bliżej terminu... teraz zalecenie jest leżeć, wstawać tylko do łazienki. To leżę.
EM Ka
Asiek nie wiem. Nie jestem w ogole zorientowana w temacie .
Ja tez jestem w 1 ale u swojego lekarza i szczerze nie ma żadnej różnicy jakbym byka u innego ... bo do tej pory leżałam w sali VIP na poprzednich pobytach s teraz z wszystkimi ... wiec co za roznica jak on i tak przy porodzie go nie ma o 14 wychodzi następnym razem na pewno nie chodziłabym do niego.
Ale na wizytę bym poszła zeby posprawdzal czy wszystko jesu ok!
Ja tez jestem w 1 ale u swojego lekarza i szczerze nie ma żadnej różnicy jakbym byka u innego ... bo do tej pory leżałam w sali VIP na poprzednich pobytach s teraz z wszystkimi ... wiec co za roznica jak on i tak przy porodzie go nie ma o 14 wychodzi następnym razem na pewno nie chodziłabym do niego.
Ale na wizytę bym poszła zeby posprawdzal czy wszystko jesu ok!
Hej kochane
Ja jednak musze przystopowac, szyjka troszke sie skrocila...
Ma miedzy 2.3 a 2.5cm , za tyg. Wizyta jesli spadnie dalej to bedziemy do szpitala na sterydy szli...
Wiec obiecalam sobie ze wracam do lezenia jak na poczatku.
Malutki wazy juz 1 kg
Ale tak mnie bolesnie kopie ze masakra...
Ma miedzy 2.3 a 2.5cm , za tyg. Wizyta jesli spadnie dalej to bedziemy do szpitala na sterydy szli...
Malutki wazy juz 1 kg
aniay
Mamy styczniowe 2007 fulltime mum Moderatorka
No to dzisiaj wyszlo ze od pierwszego ide na maciezynskie. Przynajmniej wiem na czym stoje, odpoczne troche.
Dzisiaj przy każdej zmianie pozycji sie "kurcze" I to dość bolesnie do tego z paskudnym uciskiem na pecherz.
Dzisiaj przy każdej zmianie pozycji sie "kurcze" I to dość bolesnie do tego z paskudnym uciskiem na pecherz.
Katierinka
Hej kochane
Malutki wazy juz 1 kg
Julia,a poprzedni pomiar jaki byl i ile czasu temu?
Ja też już po wizycie. U mnie szyjka bez zmian ok. 25mm. Córeczka malutka, ale to już standard, ale przybiera. Teraz waży 1040g. Powiedział, że do porodu trzech kilo raczej nie przekroczy. Nadal mam leżeć, ale powiedział, że jeszcze troche i mnie pogoni z tego łóżka ;-) taki zartownis... pochwalił za leżenie i wytrwałość. Stwierdził, że widać tego efekty. Skurcze macicy to normalne, jak ja mam dwa trzy razy dziennie to mam się nie przejmować, ale brać magnez i luteine.
reklama
Julia a ty masz szew czy pessar? Bo mnie juz tez sie wszystko pomieszało.Nie tylko Tobie Katerinka sie miesza wszystko.
Ja tez sibie pozwolililam i zobaczę jaki tego efekt.skurczy nie mam wiec liczę po cichu ze moze bedzie okej.wizyte mam za jakies dwa tygodnie.
Dziewczyny czy was tez mięśnie ud i posladkow bola?bo mnie cos pobolewaja i tak sie zastanawiam od czego.
Ja tez sibie pozwolililam i zobaczę jaki tego efekt.skurczy nie mam wiec liczę po cichu ze moze bedzie okej.wizyte mam za jakies dwa tygodnie.
Dziewczyny czy was tez mięśnie ud i posladkow bola?bo mnie cos pobolewaja i tak sie zastanawiam od czego.
Podziel się: