reklama
klaudusiaNK
Fanka BB :)
AGATA dzięki za informacje. Mi przepisała hydroksyzynum. Nie bardzo jestem zadowolona ze środka uspokajającego, bo wydaje mi się zbędny. Ona mi dała ten lek żeby właśnie mnie wyciszyć a nie na skurcze.
Klaudusia dzięki za podpowiedź co do suwaczków, a moje nerwy poszły na marne bo i tak bym nic nie zrobiła bo miałam jakiś program, który cos tam blokował i nie mogłam sobie poradzić ale już to dziadostwo odinstalowałam i działa.
VeronicaMelania
VeronicaMelania nie miej złego nastawienia wiem że się boisz ale jak większość kobiet dała sobie radę to i ty dasz:-)
Ja też kosmicznie sie bałam porodu prawie jak każda kobieta:-)
A co do bólu to mnie baaardzo bolało( brak rozwarcia) i do tego problemy więc cc sie skończyło.Ale co do skurczy to są do wytrzymania naprawde:-)
ja sie boje tylko dlatego bo jestem mloda i moze mi byc troche trudniej...
aguska2017
Z tego co pisałaś to masz o ile pamiętam 18 lat?to jeszcze AŻ taka młoda to nie jesteś:-)bywaja naprawde o wiele młodsze dziewczyny
Napewno po tym wszystkim bardzo wydoroślejesz bo dziecko to ogromna odpowiedzialność.w szpitalu wymagaj żeby traktowali Cie jak pozostałe pacjentki tzn.żeby nie podchodzili do ciebie jak do młodej niech ci wszystko mówią żebyś byla choć trochę spokojniejsza:-)
Napewno po tym wszystkim bardzo wydoroślejesz bo dziecko to ogromna odpowiedzialność.w szpitalu wymagaj żeby traktowali Cie jak pozostałe pacjentki tzn.żeby nie podchodzili do ciebie jak do młodej niech ci wszystko mówią żebyś byla choć trochę spokojniejsza:-)
VeronicaMelania
tzn 18 skoncze w pazdzierniku )
dzieki ze mowisz. bede im napewno zadawac wiele pytan jak to ja to pewnie wszystkiego sie dowiem )
dzieki ze mowisz. bede im napewno zadawac wiele pytan jak to ja to pewnie wszystkiego sie dowiem )
aguska2017
pewnie trzeba wkońcu wiedziec co bedą Wam robić
A będziesz sama przy porodzie?czy bierzesz kogos z sobą?
A będziesz sama przy porodzie?czy bierzesz kogos z sobą?
VeronicaMelania
tata bedzie sie starac o wolne dni w pracy zeby ze mna byc bo amie niestety ikt nie da wolnego (
no i moze bedzie siostra, kuzynka...
nie wiem jeszcze, ale napewno sama nie bede )
no i moze bedzie siostra, kuzynka...
nie wiem jeszcze, ale napewno sama nie bede )
reklama
aguska2017
to dobrze bo powiem Ci że w takich chwilach jest potrzebne wsparcie mimo że mój mąż nie zdążył nawet do mnie przyjść bo już była decyzja o cesarce(zaczęłam rodzić w nocy a cc była robiona o 8 rano)to wiem że on czekał na mnie praktycznie za ścianą i ta świadomość mnie trzymała.
Podziel się: