reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

Za 2 tyg będę miała pobierane badanie na gbs z pochwy i niestety z odbytu ale to wstydliwe jak dla mnie. Nie wiem czy będę musiała to zanieść sama do lab czy lekarz sam zaniesie.

reklama
Ziemniaczek ja miałam dzis pobrany i chwile bylo nie milo właśnie jak pobierala z odbytu ale to ważne badanie i nie ma się czego wstydzić

Ziemniaczek to dobre wiesci[emoji4][emoji4]
Jakie leki na drozdzaki? Ten lacovaginal wystarczy? Bo niezbam ske na tym...
Super za 2 tyg. Normalnie funkcjonujesz[emoji4]

Jadzia ja wlasnie wczoraj uzylam Iliaden i zaczelam od rana sie meczyc:/ wiec niewiem czy to zbieg okolicznosci...

Ziemniaczek poradzisz sobie[emoji4] no niestety przy porodzie dupami swiecimy to to jest pikus[emoji4][emoji4]

lactovaginal nie pomoże na drożdżaki, tylko uchronić się przed nim, ale jeśli już się pojawią to trzeba je leczyć lekami dopochwowymi przeciwgrzybiczymi. Ja właśnie dziś miałam sprawdzane ph i wychodzi jeszcze delikatny grzyb, mam nadal brać clotrimazolum co 3 dni tylko bez luteiny już.

Ile czeka się na wynik tego GBS-a ?

Jak leczyć przeziębienie w ciąży?? zaczyna mnie boleć gardło i swędzi jakby w uszach, pieką mnie oczy jak zamykam, myślę że coś mnie zaczyna brać :<

Vita ja czekałam chyba 3 dni. A na przeziębienie brałam leki z serii *spam* - mi pomogły. Szegolnie tabletki do ssania na gardlo.

Julia a to masz grzybice?
Ali akurat bylam dzis w aptece jak jeszcze się dobrze czułam. Wypije mleko z miodem i najwyżej jutro wyśle męża jesli się nie poprawi :) ale czuje sie coraz gorzej i taka bez humoru i bez zycia

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry