reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

Za 2 tyg będę miała pobierane badanie na gbs z pochwy i niestety z odbytu ale to wstydliwe jak dla mnie. Nie wiem czy będę musiała to zanieść sama do lab czy lekarz sam zaniesie.

reklama
Ziemniaczek ja miałam dzis pobrany i chwile bylo nie milo właśnie jak pobierala z odbytu ale to ważne badanie i nie ma się czego wstydzić

Ziemniaczek to dobre wiesci[emoji4][emoji4]
Jakie leki na drozdzaki? Ten lacovaginal wystarczy? Bo niezbam ske na tym...
Super za 2 tyg. Normalnie funkcjonujesz[emoji4]

Jadzia ja wlasnie wczoraj uzylam Iliaden i zaczelam od rana sie meczyc:/ wiec niewiem czy to zbieg okolicznosci...

Ziemniaczek poradzisz sobie[emoji4] no niestety przy porodzie dupami swiecimy to to jest pikus[emoji4][emoji4]

lactovaginal nie pomoże na drożdżaki, tylko uchronić się przed nim, ale jeśli już się pojawią to trzeba je leczyć lekami dopochwowymi przeciwgrzybiczymi. Ja właśnie dziś miałam sprawdzane ph i wychodzi jeszcze delikatny grzyb, mam nadal brać clotrimazolum co 3 dni tylko bez luteiny już.

Ile czeka się na wynik tego GBS-a ?

Jak leczyć przeziębienie w ciąży?? zaczyna mnie boleć gardło i swędzi jakby w uszach, pieką mnie oczy jak zamykam, myślę że coś mnie zaczyna brać :<

Vita ja czekałam chyba 3 dni. A na przeziębienie brałam leki z serii *spam* - mi pomogły. Szegolnie tabletki do ssania na gardlo.

Julia a to masz grzybice?
Ali akurat bylam dzis w aptece jak jeszcze się dobrze czułam. Wypije mleko z miodem i najwyżej jutro wyśle męża jesli się nie poprawi :) ale czuje sie coraz gorzej i taka bez humoru i bez zycia

reklama
Do góry