reklama
Jadwiga orłowska
Fanka BB :)
M'y lezace chyba tak mamy. Ja mam 27 tydzien i kilo do tylu. I jakims cudem sa wysoki cukier.
Jadwiga orłowska
Robilam obciazenie glukoza i polozna sie martwi. Miala sie skonsultowac z debetykiem i oddzwonic
Saramed myśle ze taki dokument od neurochirurga wystarczy jakby co! Ja miałam ustalony termin cesarki na tydzień przed TP wg OM, ale wody mi odeszły dwa dni wcześniej wiec nie dotrwałam, ale juz wtedy miałam skierowanie od mojej gin na cesarkę, myśle ze gdybym go nie miała to rodzilabym naturalnie!
Teraz tez nie mam, choć moja gin wolałaby żebym rodziła przez CC bo jestem juz po jednej a waga Małej ostatnio była około 4 kg! Mam skierowanie do szpitala do porodu na którym jest napisane ze juz miałam CC i ze duża masa płodu, ale ginka stwierdziła, ze to juz bedzie decyzja lekarzy w szpitalu po tym jak mi zrobią USG podczas przyjęcia! Ja chciałam bardzo rodzic SN (cesarkę bardzo złe wspominam) ale teraz sie boje, bo wiadomo USG zawsze moze sie pomylić a nie chciałabym broń Boże zeby podczas naturalnego porodu dużego dziecka pękła mi blizna po poprzedniej cesarce i i tak by mnie otwierali i tak! Nie chce sie męczyć podwójnie [emoji20]
Jestem w 38 tygodniu ciąży
Teraz tez nie mam, choć moja gin wolałaby żebym rodziła przez CC bo jestem juz po jednej a waga Małej ostatnio była około 4 kg! Mam skierowanie do szpitala do porodu na którym jest napisane ze juz miałam CC i ze duża masa płodu, ale ginka stwierdziła, ze to juz bedzie decyzja lekarzy w szpitalu po tym jak mi zrobią USG podczas przyjęcia! Ja chciałam bardzo rodzic SN (cesarkę bardzo złe wspominam) ale teraz sie boje, bo wiadomo USG zawsze moze sie pomylić a nie chciałabym broń Boże zeby podczas naturalnego porodu dużego dziecka pękła mi blizna po poprzedniej cesarce i i tak by mnie otwierali i tak! Nie chce sie męczyć podwójnie [emoji20]
Jestem w 38 tygodniu ciąży
Jadwiga orłowska
Basia u mnie nie powinno być cukrzycy. Ze słodkości to pije tylko jedna kawkę, dwie suszone figi. Żadko kiedy jakiś smakołyk. Ogólnie to jadłam mało bo byłam sama i mi sie nie chciało. To pewnie jakiś błąd w laboratorium.
reklama
Podziel się: