reklama
Hej, ja po kontroli w szpitalu i niestety szyjka sie skrocila z 3,5 do 2,5 cm.
Mam lezec, zreszta i tak to robie i robic wszystko by dotrwac do 32 tygodnia.
Dziewczyny boje sie ze nie dotrwam szczegolnie ze ta szyjka skrocila sie w przeciagu 1,5 tygodnia.
Na ktg zadnych skurcz nie bylo, wypuscili mnie do domu z nakazem lezenia oraz informacja ze 2,5 nie jest tragiczne dla 29 tygodnia i 2 dnia.
Mam lezec, zreszta i tak to robie i robic wszystko by dotrwac do 32 tygodnia.
Dziewczyny boje sie ze nie dotrwam szczegolnie ze ta szyjka skrocila sie w przeciagu 1,5 tygodnia.
Na ktg zadnych skurcz nie bylo, wypuscili mnie do domu z nakazem lezenia oraz informacja ze 2,5 nie jest tragiczne dla 29 tygodnia i 2 dnia.
Dokładnie tak Mimo pobytu w szpitalu wszystko się ułożyło. Mam nieogarniętą prowadzącą i wizyty co 1,5 miesiąca ale wszystko wygląda że normalnie do 37 tygodnia dotrwamRielle to Ty tez juz na końcówce )
Mi też wtedy mówili że to już normalne że może się szyjka skracać pod naporem główki.
reklama
Ziemniaczek
Fanka BB :)
Marluna
Nie martw się
Mi szyjka skróciła się też w ciągu tygodnia z 2.5 na 1cm i to w 20 tc i tak mam do dzisiaj
Ciagne z jednym cm tyle tygodni i nic się nie dzieje a na dodatek mam pojedyncze dziecko w brzuchu
Głowa do góry kochana
Nie martw się
Mi szyjka skróciła się też w ciągu tygodnia z 2.5 na 1cm i to w 20 tc i tak mam do dzisiaj
Ciagne z jednym cm tyle tygodni i nic się nie dzieje a na dodatek mam pojedyncze dziecko w brzuchu
Głowa do góry kochana
Podziel się: